• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 4,6/5
    Tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
Nederlands | Français
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Kleefband voor palletten

(3 producten)

Omwikkel gestapelde pallets met omsnoeringstape of waarschuwingstape

Op pallets gestapelde vracht mag tijdens het transport niet verschuiven. Omwikkel ze daarom met speciale omsnoeringstape voor pallets. Die houdt uw goederen netjes op hun plaats. Of gebruik waarschuwingstape om pallets te omsnoeren. Die maakt meteen duidelijk dat uw goederen op een voorzichtige manier moeten behandeld worden.

Kleefband om pallets te omsnoeren

Omsnoeringstape voor pallets houdt gepalletiseerde ladingen stevig op hun plaats en kan worden verwijderd zonder het oppervlak van de goederen te beschadigen. Deze omsnoeringstape is vervaardigd uit uiterst sterk polypropyleen met een scheurresistentie van 15 kg/cm.

Waarschuwingstape voor gestapelde pallets

Witte of gekleurde PVC-waarschuwingstape is voorzien van waarschuwingsboodschappen in opvallend rode of zwarte letters, in verschillende talen en combinaties. De boodschappen op deze waarschuwingstape trekken ieders aandacht en maken duidelijk dat uw pallets breekbare goederen bevatten.

De waarschuwingstape zorgt er bovendien voor dat de gestapelde goederen of verpakkingen netjes op hun plaats blijven tijdens het transport. Dit verhoogt sterk de veiligheid en voorkomt beschadiging van uw producten.

Kleefband voor pallets snel geleverd

Heeft u snel kleefband of waarschuwingstape voor pallets nodig? Bestel die dan via de Rajapack webshop en hij wordt binnen 24 u bij u geleverd. Dit geldt ook voor alle andere materialen voor de palletisering van uw producten: pallets, rekfolie, tussenbladen voor pallets, beschermhoeken en profielen, afdekvellen voor pallets, enz.

Bel ons voor professioneel advies inzake kleefband voor pallets, op het nummer: 012 260 260

Transparante rekfolie
3 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Geluidsarme PP waarschuwingstape
13 referenties
Vanaf 1,76 € Excl. BTW
Omsnoeringstape, 17 micron
2 referenties
Vanaf 1,42 € Excl. BTW