Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
1
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Tussenbladen voor palletten

Stabiliseer gestapelde pallets met tussenbladen

Wanneer u goederen of verpakkingen stapelt op een pallet, leg dan tussenbladen tussen de verschillende gestapelde lagen. De tussenbladen houden uw producten van elkaar gescheiden en voorkomen zo beschadiging. Bovendien maken tussenbladen uw pallets aanzienlijk stabieler.

Tussenbladen voor pallets zorgen voor een veiliger transport

Dankzij tussenbladen blijven de goederen op uw pallets beter op hun plaats. De lading zal minder snel verschuiven of vervormen tijdens het transport. Dit bevordert aanzienlijk de veiligheid.

Tussenbladen voor pallets zijn verkrijgbaar in diverse soorten en formaten. Tussenbladen met honingraatstructuur zijn vervaardigd uit sterk karton. Ze laten zich makkelijk op maat snijden of breken. Deze tussenbladen zijn gebruiksklaar, licht, sterk en recycleerbaar.

Akylux tussenbladen uit kunststof zijn afwasbaar en herbruikbaar. Er is ook een speciaal antislip tussenblad. Dit is gemaakt van stevig kraftpapier en heeft een waterbestendige antislipcoating waardoor producten als het ware op het tussenblad kleven. Tenslotte zijn er ook nog de gewone tussenbladen voor pallets vervaardigd uit sterk karton.

Bestel tussenbladen voor pallets via de webshop

Niets is eenvoudiger dan al uw verpakkingsmaterialen te bestellen via de RAJA webshop. Ook alles wat u nodig hebt voor de palletisering van uw producten. En dit zijn lang niet alleen de tussenbladen voor pallets, maar ook de pallets zelf, afdekvellen, spanbanden, beschermhoeken en profielen, rekfolie, enz.

Bel ons voor advies over tussenbladen voor pallets, op 012 260 260.

6 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie