Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Afdekvellen voor palletten

Dek gestapelde pallets tijdens de stockage af met een plastic afdekvel

GGrote plastic afdekvellen voor pallets zijn ideaal om uw goederen en vracht extra te beschermen tijdens stockage of transport. Deze afdekvellen houden stof, vocht en vuil prima tegen. Leg ze gewoon bovenop gestapelde pallets en voorkom zo beschadiging van uw goederen.

Bescherm uw producten met afdekvellen voor pallets

RAJA biedt verschillende soorten afdekvellen voor pallets aan. Soepele beschermfolie op rol is ideaal voor het verpakken, afdekken en beschermen van allerlei producten tijdens transport. U kan deze folie ook perfect gebruiken om tijdens schilderwerken de vloer of meubels af te dekken. Beschermfolie is sterk en waterbestendig, dus ook bruikbaar bij langdurige stockage van vracht.

Wil u enkel gestapelde pallets afdekken en beschermen, dan volstaan de losse plastic afdekvellen. Stapel uw goederen op een pallet, leg er een afdekvel bovenop en wikkel dit mee in met de rekfolie die u rond uw pallet draait. Dit levert een bijzonder stabiel gestapelde pallet op. Bovendien wordt het zo potentiële dieven heel moelijk gemaakt om snel enkele producten of verpakkingen van uw pallet te ontvreemden.

Afdekvellen voor pallets geleverd in 24 u

RAJA levert alle verpakkingen en verpakkingsmaterialen uit voorraad. Die kunnen binnen 24 u na uw bestelling reeds geleverd worden. Dit geldt voor de afdekvellen voor pallets, maar ook voor diverse soorten palletten, omsnoeringstape voor pallets, spanbanden, tussenbladen voor pallets, beschermhoeken en –profielen, enz.

Bel ons voor professioneel advies inzake afdekvellen voor pallets, op het nummer: 012 260 260

8 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie