Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
1
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Driehoeks- en vierkante kokers

Verzend voordeliger met driehoekige of vierkante verzendkokers

Dankzij hun hoekige vorm kunnen Triopac of Quattropac kokers niet wegrollen tijdens hun behandeling bij de post. Er is bijgevolg geen extra manuele behandeling nodig om de gegevens van het adresetiket in te scannen. Dit helpt uiteraard om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden.

Nog meer voordelen van vierkante en driehoekige kokers

Voor het verpakken van grote opgerolde documenten zijn de vierkante en driehoekige kokers even praktisch dan ronde kokers. Maar u kan ze wel makkelijker stapelen in een archiefrek bijvoorbeeld. Dat is erg handig en kan u heel wat tijd en moeite besparen. Bovendien zijn deze kokers uitgerust met een handige en snelle sluitklep die toelaat om de kokers onbeperkt te openen en te sluiten. Ze zijn volledig recycleerbaar en zelf al vervaardigd voor minstens 75 % uit gerecycleerd papier. Dus ook het milieu vaart er wel bij.

Vierkante en driehoekige kokers versus beschermende enveloppen

Voor lichtere verzendingen van opgerolde documenten zijn de vierkante of driehoekige kokers de ideale verpakking. Wanneer u zwaardere documenten moet verzenden, dan maakt u best gebruik van sterke kartonnen enveloppen, onscheurbare Tyvek enveloppen of schokwerende beschermende enveloppen.

Bestel vierkante of driehoekige verzendkokers online

Bel ons voor professioneel advies over driehoekige of vierkante kokers op 012 260 260.

4 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie