012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
3
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent
  • Plug voor pakpapier op rol
Plug voor pakpapier op rol - 1

Plug voor pakpapier op rol

(1 product)
Verzonden in 24u
Nieuw
5,95 €  Excl. BTW

per VE van 16

Alle prijzen tonen
  • Te combineren met rollen pakpapier (code PAK*) of inpakpapier (code PM*) op rol.
  • Vergemakkelijkt het gebruik van uw pakpapier op een afroller.
  • Herbruikbaar.
  • Diameter van 5 cm.
...lees meer

spinner

Gedetailleerde beschrijving

Het perfecte hulpstuk om uw rollen pakpapier stevig te bevestigen aan een afroller.


Vergemakkelijk uw inpakproces met de plug voor pakpapier op rol, een handige toevoeging die het gebruik van uw pakpapier op een afroller vereenvoudigt. Ontworpen om te combineren met rollen pakpapier (code PAK*) of inpakpapier (code PM*) op rol, biedt deze plug een praktische oplossing voor een soepel en efficiënt verpakkingsproces.

Met een diameter van 5 cm past deze plug perfect in de kern van uw pakpapierrollen, waardoor u ze gemakkelijk kunt plaatsen op een afroller voor een vlotte behandeling. Bovendien zijn de plugs herbruikbaar, wat zorgt voor een duurzame en kosteneffectieve oplossing voor uw verpakkingsbehoeften.

Elke verpakkingseenheid (VE) bevat 16 plugs, waardoor u voldoende voorraad heeft om uw verpakkingsactiviteiten naadloos te laten verlopen. Of u nu pakpapier of opvulpapier op rol gebruikt, de plug biedt een veelzijdige en praktische oplossing voor al uw inpakbehoeften. Met deze handige toevoeging aan uw verpakkingsuitrusting kunt u uw inpakproces moeiteloos optimaliseren.