Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
17
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Tyvek enveloppen

Onscheurbare Tyvek enveloppen beschermen uw documenten

Tyvek enveloppen zijn uiterst licht, maar nagenoeg onverwoestbaar. Ze zijn gemaakt uit een speciaal polyethyleenmateriaal en zijn uiterst bestand tegen scheuren, vocht en de meeste chemische producten. Dit maakt Tyvek enveloppen ideaal voor het versturen van zware en dikke documenten, dossiers, catalogi of brochures. Een Tyvek envelop is niet alleen uiterst sterk, maar ook zéér licht. Het gewicht van uw zendingen stijgt nauwelijks met een Tyvek envelop. Dit helpt om de verzendkosten laag te houden. Ook voor het verzenden van gevoelig elektronisch materiaal is een Tyvek envelop geschikt omdat hij antistatisch is. En voor omvangrijke producten zijn er Tyvek enveloppen met zijvouwen voor extra volume.

Tyvek en andere beschermende enveloppen

Een van de voordelen van een Tyvek envelop is dat hij waterbestendig is. Uw producten worden tijdens de verzending goed beschermd tegen vocht. Dit is ook zo bij witte of transparante plastic enveloppen en bij gekleurde plastic enveloppen.

RAJA biedt niet enkel plastic enveloppen die beschermen tegen water, maar ook luchtkussenenveloppen en schuimenveloppen die beschermen tegen schokken en krassen. Ook sterke kartonnen enveloppen helpen om uw documenten ongekreukt op hun bestemming te krijgen.

Tyvek enveloppen geleverd in 24 u

Alle enveloppen die via de RAJA webshop worden aangeboden, worden binnen 24 uur na uw bestelling geleverd in de hele Benelux. Dit is mogelijk omdat wij ons volledig assortiment enveloppen steeds in voorraad hebben en beschikken over een goed georganiseerde logistiek.

Bel ons voor advies over Tyvek enveloppen op het nummer: 012 260 260.

2 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie