Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,5/5
Klantbeoordelingen
10
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Schuimenveloppen

Vermijd met een schuimenvelop krassen op delicate oppervlakken

Schuimenveloppen zijn ideaal om kwetsbare producten in te versturen met de post. Een schuimenvelop is binnenin bekleed met 3 mm dik en zacht schuim uit polyethyleen. Het zachte en schokwerende schuim beschermt delicate oppervlakken tegen krassen. Schuimenveloppen zijn verkrijgbaar in kleine en grotere formaten, tot en met A4. U kan uw schuimenveloppen tevens laten bedrukken met uw logo, merk, slogan of publiciteit.

Verzend kwetsbare producten goed beschermd in een schuimenvelop

RAJA schuimenveloppen zijn geschikt voor het veilig verzenden van zowel kleine en lichte producten als zwaardere goederen. Maar u kan ook kiezen voor een herbruikbare gewatteerde zakenvelop of voor recycleerbare papieren enveloppen versterkt met golfkarton. Afhankelijk van het soort bescherming dat u wenst, zijn er ook onscheurbare en waterbestendige Tyvek enveloppen, schokwerende luchtkussenenveloppen of waterdichte plastic enveloppen.

Vandaag schuimenveloppen bestellen, morgen geleverd

RAJA heeft steeds een ruim assortiment schuimenveloppen in voorraad. U vindt ze allemaal op de RAJA webshop. Schuimenveloppen die u vandaag bestelt, worden binnen 24 uur bij u geleverd in de hele Benelux. Zo beschikt u steeds snel over de schuimenveloppen of andere verpakkingen die u nodig heeft.

Bel ons voor professioneel advies inzake schuimenveloppen op het nummer: 012 260 260.

3 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie
Tot- 30 % Tijdelijk uit voorraad logo_Raja
Schuimenvelop Raja
BEST PRICE
Schuimenvelop Raja

9 referenties

9 referenties
Vanaf  16,30 €Excl. BTW per VE