Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
1
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Akte-enveloppen

Verzend al uw poststukken zonder ze te plooien

Akte-enveloppen: wie dagelijks meerdere poststukken of documenten moet verzenden, kan er niet zonder. Dit soort enveloppen zijn nagenoeg altijd geschikt voor documenten in A4-formaat. Hierdoor moet u uw papieren niet meer plooien en komen ze in een ongeschonden staat tot hun eindbestemming.

U heeft de keuze uit een uiteenlopend aantal varianten, elk met hun specifieke eigenschappen. Een eerste onderscheidende factor is de kleur. U kunt kiezen uit stijlvolle witte enveloppen, of een klassieke bruine variant. In de tweede plaats speelt ook de papierdikte een grote rol. Hoe dikker het papier, hoe steviger de akte-envelop zal zijn. Hou er dus rekening mee dat wanneer u zware enveloppen verzend, u best kiest voor een sterkere papiersoort (best kiest u voor een dikte van 120 g/m2).

Een derde en laatste factor die we moeten onderscheiden is het soort sluiting. Er zijn daarbij drie mogelijkheden. Een gegomde sluiting waarbij de sluitklep moet worden bevochtigd om de akte-envelop te sluiten. Daarnaast zijn er ook sluitingen met een beschermstrip. Daarbij is er een siliconenstrip aanwezig die de lijm beschermt. Deze garandeert een perfect kleefvermogen. Tot slot bestaat er een sluiting zonder beschermstrip. U sluit daarbij de envelop door de twee gelijmde oppervlakken tegen elkaar te drukken.

Wat voor soort akte-envelop het ook zal worden, bij RAJA kan u altijd rekenen op een uitstekende kwaliteit – gecombineerd met de beste prijs en een snelle levering binnen de 24 uur. Maak hieronder uw keuze uit het brede assortiment akte-enveloppen van RAJA.

2 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie