Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
5
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Schuimzakjes en schuimvellen

Verpak kleine kwetsbare producten in schuimfoliezakjes of schuimfolievellen

Losse vellen in soepele schuimfolie of schuimfoliezakjes zijn erg handig om snel kleine producten te verpakken en te beschermen tegen krassen. De veerkrachtige schuimfolie sluit nauw aan rond uw goederen, voorkomt dat ze tegen elkaar schuren in hun verpakking en vangt schokken op.

Zakjes en vellen schuimfolie

Schuimfoliezakjes zijn verkrijgbaar in 12 formaten zonder zelfklevende sluiting en in 6 formaten met zelfklevende sluiting. Ze zijn ideaal voor het verpakken en beschermen van kleinere producten zoals: GSM’s, lederwaren, fotokaders, juwelen, enz.

Schuimfolie in losse vellen is beschikbaar in 4 formaten. Een soepel schuimfolievel kan u makkelijk rond uw producten wikkelen en vastkleven met tape. Of wanneer u goederen op elkaar stapelt, kan u de schuimfolievellen gebruiken als een beschermende tussenlaag.

Schuimfolie op rol en andere beschermende verpakkingsmaterialen

Naast vellen en zakjes is er ook schuimfolie op rol verkrijgbaar. Uiteraard vind u in de RAJA webshop nog heel wat andere beschermende en schokwerende verpakkingsmaterialen, zoals: hoekprofielen en randen om de kwetsbare hoeken van uw producten te beschermen, tussenbladen en stootkussentjes om gestapelde goederen van elkaar te scheiden, luchtkussenfolie, diverse opvulmaterialen en stevig inpakpapier en golfkarton.

Bel ons voor professioneel advies inzake schuimfolie in vellen en in zakjes, op het nummer: 012 260 260

3 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie