Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Schuimfolie op rol

Bescherm delicate producten tegen krassen met schuimfolie op rol

Zachte en soepele schuimfolie beschermt kwetsbare oppervlakken tegen krassen en beschadigingen. De schuimfolie neemt makkelijk de vorm van uw producten aan en omwikkelt ze volledig in een veerkrachtige en beschermende laag. Goederen die samen in een verpakking gaan kunnen dankzij de schuimfolie niet tegen elkaar schuren.

Schuimfolie op rol en in een dispenserdoos

Schuimfolie is verkrijgbaar op rollen van 60 tot 155 cm breed en 175 tot 500 m lang, zonder afscheurperforatie. Rollen schuimfolie met afscheurperforatie bestaan in twee varianten, 50 of 100 cm breed en telkens 50 m lang. Er is ook schuimfolie in een handige dispenserdoos die u makkelijk overal mee naartoe neemt.

Schuimfolie op rol, in vellen en in zakjes

Schuimfolie is niet enkel op rol verkrijgbaar. Op de RAJA webshop vindt u ook losse vellen schuimfolie en schuimfoliezakjes. Zakjes in schuimfolie zijn erg handig om snel kleine producten te verpakken. Schuimfolievellen kunnen als buffer gebruikt worden tussen op elkaar gestapelde goederen. Welke vorm van schuimfolie u ook gebruikt, u bent altijd zeker van een goede bescherming van uw producten.

Bel ons voor professioneel advies inzake schuimfolie op rol, op het nummer: 012 260 260

3 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie