012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5

Klantbeoordelingen

3
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Zakjes silicagel droogmiddel

> RAJA Blog: Alles wat u zeker moet weten over droogzakjes.

Naargelang het formaat slorpt een microzakje droogmiddel op basis van klei tot maar liefst tot 600 gram water op. Deze zakjes droogmiddel met waterabsorberende silicagel kunnen makkelijk aan elke verpakking toegevoegd worden. Hierdoor blijft de vochtigheidsgraad in uw verpakkingen laag en wordt condensvorming vermeden. Zo voorkomt u schade aan vochtgevoelige producten.

Zakjes droogmiddel en andere vochtbeschermende verpakkingen

De silicagel waarmee deze zakjes droogmiddel gevuld zijn, is niet toxisch en niet ontvlambaar. Dit draagt bij tot de veiligheid van uw verpakkingen. Het zakje zelf waarin het droogmiddel verpakt zit, blijft aan de buitenzijde altijd droog, zelfs al is het droogmiddel verzadigd met water. Op die manier komt het vocht nooit in contact met uw producten.

Zakjes droogmiddel zijn niet de enige vochtwerende verpakkingsmaterialen die u bij RAJA vindt. Er zijn ook vochtverklikkers die door middel van verkleuring aangeven of uw goederen aan vocht hebben blootgestaan. Of er zijn de speciale corrosiewerende inpakpapieren op rol zoals: roestwerend papier met VCI behandeling, versterkt bitumen papier en kraft papier met een paraffinelaag.

Bel ons voor professioneel advies over zakjes droogmiddel op het nummer 012 260 260.

3 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie