• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 4,6/5
    Tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
Nederlands | Français
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Droogmiddel

(4 producten)

Voorkom vochtschade met een zakje droogmiddel met silicagel

Naargelang het formaat slorpt een microzakje droogmiddel op basis van klei tot maar liefst tot 600 gram water op. Deze zakjes droogmiddel met waterabsorberende silicagel kunnen makkelijk aan elke verpakking toegevoegd worden. Hierdoor blijft de vochtigheidsgraad in uw verpakkingen laag en wordt condensvorming vermeden. Zo voorkomt u schade aan vochtgevoelige producten.

Zakjes droogmiddel en andere vochtbeschermende verpakkingen

De silicagel waarmee deze zakjes droogmiddel gevuld zijn, is niet toxisch en niet ontvlambaar. Dit draagt bij tot de veiligheid van uw verpakkingen. Het zakje zelf waarin het droogmiddel verpakt zit, blijft aan de buitenzijde altijd droog, zelfs al is het droogmiddel verzadigd met water. Op die manier komt het vocht nooit in contact met uw producten.

Zakjes droogmiddel zijn niet de enige vochtwerende verpakkingsmaterialen die u bij Rajapack vindt. Er zijn ook vochtverklikkers die door middel van verkleuring aangeven of uw goederen aan vocht hebben blootgestaan. Of er zijn de speciale corrosiewerende inpakpapieren op rol zoals: roestwerend papier met VCI behandeling, versterkt bitumen papier en kraft papier met een paraffinelaag.

Bestel zakjes droogmiddel via onze webshop

Zakjes droogmiddel kan u samen met andere corrosiewerende verpakkingsmaterialen eenvoudig online bestellen. Alle verpakkingen die u hier vindt zijn steeds in voorraad en worden binnen 24 uur geleverd in de hele Benelux.

Bel ons voor professioneel advies inzake zakjes droogmiddel op het nummer: 012 260 260

Flo-pak super green
4 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Droogmiddel op basis van klei
9 referenties
Vanaf 44,20 € Excl. BTW
Microzakje droogmiddel
2 referenties
Vanaf 34,10 € Excl. BTW
Containerdroogmiddel
3 referenties
Vanaf 59,45 € Excl. BTW
Vochtverklikker
1 referentie
81,30 € Excl. BTW