012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Palletkisten

Sterke, voordelige en onderhoudsvriendelijke kisten voor een makkelijke opslag van al uw producten

Uw grote producten op één locatie opslaan én vervoeren? Dat vormt geen uitdaging voor een kunststof palletkist van RAJA. Dit soorten kisten is door zijn stevige structuur uiterst geschikt voor gebruik in een magazijnomgeving. De palletkist biedt voldoende ruimte voor het opslaan van een groot aantal producten, van kleine artikelen of machinecomponenten. Wilt u het geheel transporteren, dan maakt u eenvoudigweg gebruik van een transpallet of pompwagen. Er bestaan zelfs palletkisten met wieltjes die u moeiteloos overal naartoe rolt in uw magazijn. Uiterst handig wanneer u in kleine ruimtes werkt waar er onvoldoende plaats is voor gemotoriseerd rollend materiaal.

Makkelijk te onderhouden en eenvoudig stapelbaar

Palletkisten van RAJA zijn vervaardigd van kunststof waardoor u ze uiterst makkelijk kan onderhouden. Gewoon afspoelen met water volstaat. Palletkisten vormen een uitstekende bescherming voor uw producten. Door het apart verkrijgbare deksel is de inhoud afgeschermd tegen uv-licht, stof en vuil.

Doordat u de palletkisten op elkaar kan stapelen of in elkaar kan klappen, wint u een maximum aan kostbare opslagruime in uw magazijn. Ze zijn zeer geschikt voor de aan- en afvoer van producten of voor gebruik aan een productielijn.

Bestel eenvoudig online bij RAJA en laat uw palletkist leveren binnen de 24 uur. Ontdek hieronder het ruime assortiment afmetingen en toebehoren.

5 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie