Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
1
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Plastic stapelbakken

Efficiënt magazijnbeheer dankzij plastic stapelbakken en opbergdozen

Transparante en gekleurde plastic stapelbakken helpen u heel wat tijd te besparen in de dagelijkse werking van uw magazijn. U kan er al uw producten in stockeren, sorteren of transporteren. Stapelbakken en opbergdozen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en formaten.

Stockeer en sorteer uw producten in plastic stapelbakken

Plastic stapelbakken, koerierbakken, vouwkratten en opbergdozen, u vindt ze allemaal op de RAJA webshop. Sommige stapelbakken hebben aan de voorzijde een handige grijpopening. Dit is erg praktisch wanneer u ze gebruikt voor orderpicking bijvoorbeeld. Bij Euronorm stapelbakken kan u de grijpopening ook afsluiten met een transparant venster. Zo blijft de inhoud van de stapelbak altijd goed zichtbaar en toch beschermd tegen vuil en stof.

Andere modellen stapelbakken, koerierbakken en vouwkratten zijn dan weer erg handig voor het transport of de verhandeling van uw goederen. Ideaal voor leveringen bij uw klanten. Deze stapelbakken hebben op de kopse kanten praktische handgrepen zodat u ze makkelijk kan optillen en dragen.

Stapelbakken en toebehoren voor uw magazijn

Voor de plastic stapelbakken zijn er heel wat nuttige accessoires beschikbaar: deksels, lengteverdelers, sluitzegels, enz. Verder biedt RAJA ook magazijnbakken in karton of kunststof, rollend materiaal voor uw magazijn, uitrusting voor magazijniers en materialen voor magazijninrichting.

Bel ons voor professioneel advies inzake plastic stapelbakken op het nummer: 012 260 260

22 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie