012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
1
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Toebehoren voor breekmessen

Uw breekmessen en cutters altijd bij de hand en veilig opgeborgen

Wie dagelijks vele uren slijt in een magazijn zal het ongetwijfeld zelf al aan den lijve hebben ondervonden: u heeft dringend een cutter of breekmes nodig, maar kan er geen vinden. Heel lastig en frustrerend! Speciaal om dit probleem uit de wereld te helpen, kan u bij RAJA kiezen voor een assortiment praktische toebehoren voor breekmessen en cutters.

Om uw breekmessen en cutters altijd bij de hand te hebben, maakt u het best gebruik van een afroller voor cutters of van een holster. U bevestigt deze gewoon aan uw broeksriem. Waar u ook bent, u hebt altijd onmiddellijk een cutter bij de hand die klaar is voor gebruik. Tijdswinst verzekerd!

Binnen het aanbod toebehoren voor breekmessen en cutters valt ook onze verzamelbox voor gebruikte lemmeten. Wanneer een lemmet bot is na het vele gebruik, is het belangrijk om dit veilig op te bergen. Onze verzamelbox komt dan handig van pas. Zodra de box vol is, sluit u hem hermetisch af. Hij kan nadien dus in geen geval meer worden geopend.

Bekijk hieronder het volledige aanbod toebehoren voor breekmessen en cutters. Bestel eenvoudig online bij RAJA en verzeker u van een vlotte levering binnen de 24 uur.

3 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie