Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,5/5
Klantbeoordelingen
15
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Weegschalen

Gebruik professionele weegschalen voor het wegen en controleren van goederen

Producten die verpakt worden, op transport gaan of verzonden worden met de post moeten nauwkeurig gewogen worden. Het gewicht van de goederen heeft immers een invloed op de verpakkingsmaterialen die moeten gebruikt worden en op de kosten van transport of verzending. Gebruik daarom altijd professionele en betrouwbare weegschalen in uw magazijn of verpakkingsafdeling.

Van briefweegschaal tot pakketweegschaal

Of het nu om brieven en correspondentie gaat, om pakketten voor levering en transport of om losse goederen, bij RAJA vindt u de juiste weegschaal: een nauwkeurige brievenweegschaal die werkt op zonne-energie, telweegschalen om het aantal stuks in een verpakking te bepalen, een pakketweegschaal die tot 50 kg zware pakketten weegt of industriële weegschalen met een standaard of groot weegplateau.

Weegschalen en uitrusting voor uw magazijn

Weegschalen zijn onmisbaar voor uw magazijniers. Het exact bepalen van het gewicht van goederen en vracht is doorslaggevend voor een goede magazijnwerking. Maar die kan natuurlijk ook niet zonder magazijnrekken, magazijnbakken en rollend materiaal voor het transport van uw producten

Bel ons voor professioneel advies inzake weegschalen voor uw magazijn op het nummer: 012 260 260

7 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie
Tijdelijk uit voorraad
Palletweegschaal
Palletweegschaal

2 referenties

2 referenties
1.439,00 €Excl. BTW per weegschaal