012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,5/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Rolmeters

Het ideale instrument om nauwkeurig te meten op de werkvloer

Een rolmeter, rolmaat of rolcentimeter geldt als een onmisbaar meetinstrument voor zowel binnen- als buitenwerk. De rolmeters van RAJA zijn voorzien van een soepele zelfoprollende meetband. Doordat deze meetband is vervaardigd in zeer dun veerkrachtig staal is hij slijtvast en prima geschikt voor een intensief gebruik. Door de holle doorsnede van de band biedt hij voldoende weerstand tegen omplooien. Zo kan u de lengte altijd moeiteloos aflezen.

De meetband is voorzien van een onderverdeling in centimeters, hetgeen verder nog is opgedeeld in millimeters. Aan het einde van de meetband zit een haaks omgebogen lipje. U kunt hiermee de meetband vasthaken en de rolmeter veilig tot op de gewenste lengte afrollen. Wordt het lipje losgelaten, dan zal het lint automatisch in de rolmeter rollen. Doe dit altijd gelijkmatig zodat het lipje onder een te hoge snelheid de behuizing niet kan beschadigen. Om dit echter te voorkomen zijn de rolmeters van Stanley ook uitgerust met een bankblokkeerknop.

Met de rolmeters van Stanley kiest u voor een rolmaat waarvan de schaalverdeling altijd duidelijk leesbaar is. Met de verchroomde broekklem bevestigt u de rolmeter eenvoudig aan uw broeksriem of kledij.

Kies bij RAJA uit het ruimste aanbod magazijnartikelen en –benodigdheden. Uw artikelen besteld vóór 16u? Dan wordt u de volgende werkdag al beleverd, waar ook in de Benelux.

1 bestelcode
Sorteren op: Relevantie