012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Veiligheidsscharen

Een ruim assortiment veiligheidsscharen voor kantoor- en magazijngebruik

Met de veiligheidsscharen van RAJA knipt u altijd veilig en uiterst nauwkeurig. Deze scharen zijn speciaal ontworpen voor een intensief professioneel gebruik, zowel op kantoor als in een magazijn. Bij de veiligheidsscharen van het gekende merk Martor heeft u de keuze uit verschillende types. U kan daarbij onder andere kiezen voor een compacte schaar die uiterst geschikt is voor het fijnere en delicatere knipwerk (Secumax 363). Voor lange knipbewegingen raden we dan weer aan om over te stappen op een veiligheidsschaar met een extra lang snijvlak (Secumax 564). In combinatie met de speciale duimopening biedt dit snijvlak een ideaal steunvlak tijdens het knippen. De alleskunner onder de veiligheidsscharen van Martor is de Secumax 565. Deze schaar is voorzien van een extra grote opening zodat u zelfs met handschoenen aan nog steeds probleemloos kan knippen. Deze veiligheidsschaar is daarnaast ook uitgerust met een draadsnijder en een handvat met een flesopener. Al deze scharen zijn voorzien van bladen in roestvrij staal.

Naast Martor vindt u bij RAJA ook veiligheidsscharen uit het assortiment van Fiskars. Met deze uiterst robuuste veiligheidsschaar snijdt u probleem plastic banden, dik karton, leder, ijzerdraad, binddraad, enz. De lemmeten zijn van gehard roestvrij staal. Door de zachte handgrip kunt u deze schaar voor langere tijd blijven gebruiken, zonder ongemakken. Als extra is de veiligheidsschaar van Fiskars uitgerust met een schroevendraaier met dubbele kop. Deze is subtiel ingewerkt in het handvat.

Maak hieronder uw keuze uit het assortiment veiligheidsscharen van RAJA en bestel ze eenvoudig online. Indien besteld voor 16 u. kan u altijd rekenen op een levering binnen de 24 uur (op werkdagen), waar ook in de Benelux.

5 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie