012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
1
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Rolplateaus en onderwagens

Verplaats voordelig en snel al uw bakken en pallets

Snel en goedkoop dozen of pallets verplaatsen? Dat doet u het best met een rolplateau of onderwagen. We selecteerden hieronder voor u enkele rolplateaus en onderwagen die in elk magazijn of kantoor van pas komen. Dankzij hun stevige structuur vervoeren ze moeiteloos grote gewichten, zonder dat u afhankelijk bent van gemotoriseerd rollend materiaal. Ze zijn stuk voor stuk eenvoudig hanteerbaar en wendbaar in smallere ruimtes.

Onderwagens voor pallets

Met een onderwagen verplaatst u moeiteloos euronorm pallets. Dankzij de verhoogde randen van de onderwagen kan de lading er niet afschuiven. Dankzij de vier wielen is de onderwagen makkelijk verplaatsbaar. Naast standaardwielen heeft u ook de keuze uit een variant met een centrale voetrem. Deze rem is eenvoudig te bedienen met uw voeten en zorgt ervoor dat u de onderwagen snel tot stilstand kunt brengen.

Rolplateaus met antislipcoating

Een sterk rolplateau met een multiplex draagvlak kan behoorlijk wat gewicht vervoeren. Door de afwerking met een antislipmat in rubber zullen uw goederen niet van het rolplateau kunnen schuiven. Een rolplateau is door zijn vier zwenkwielen zeer wendbaar en makkelijk te verplaatsen. Rolplateaus worden bovendien vaak gebruikt in de verhuissector om meubels te verplaatsen. Bij langere goederen of grote meubelstukken kan u zelfs overwegen om twee rolplateaus achter elkaar te plaatsen. Alles is perfect mogelijk.

Maak hieronder uw keuze uit enkele van de meest gebruikte onderwagens en rolplateaus van RAJA. Bestel ze vóór 16 u. en verzeker u van een levering binnen de 24 uur.

4 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie