012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
17
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Etagewagens

Vervoer nog meer goederen dankzij een etagewagen met meerdere legborden

Bij RAJA kan u terecht voor een ongezien ruim assortiment etagewagens. U vindt ze hier in alle vormen en maten met voor al uw behoeften de nodige accessoires. Zoals de naam aangeeft zijn etagewagens standaard voorzien van twee of meerdere ‘etages’ of legborden. Het grote voordeel hiervan? U verplaatst voortaan veel meer artikelen in één keer van punt A naar punt B. Zo wint u uiteraard een hoop kostbare werktijd. Doordat u veel goederen kan opslaan op heuphoogte moet u zich bovendien minder vaak bukken. Een groot ergonomisch voordeel.

De etagewagens van RAJA zijn verkrijgbaar in tal van uitvoeringen en versies. Wilt u uw goederen of dozen makkelijk in- en uitladen, opteer dan voor een etagewagen met kantelbare legborden. De inhoud van de bovenste planken schuift daardoor altijd uw richting uit.

De etagewagens in kunststof of RVS komen dan weer extra goed van pas in omgevingen waar hygiëne een grotere rol speelt. De legborden zijn makkelijk te reinigen en de wielen in thermoplastisch rubber laten geen sporen na op de ondergrond.

De meeste etagewagens van RAJA zijn bovendien uitgerust met een centrale voetrem. Het unieke aan dit systeem is dat u de wielen van de etagewagen veel sneller en eenvoudiger kan blokkeren. Zelfs met robuuste magazijnschoenen aan blijft de centrale voetrem eenvoudig te bedienen en zet u uw etagewagen stevig vast.

Klaar om een duik te nemen in het ruime aanbod etagewagens van RAJA? Bekijk hieronder het volledige assortiment en kies de etagewagen die volledig aansluit bij uw behoeften. Twee, drie of meer legborden? We hebben het allemaal voor u in voorraad en leveren u binnen de 24 uur, waar ook in de Benelux.

15 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie