012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Signalisatietapes

De tape die altijd en overal opvalt

De signalisatietape van RAJA zorgt ervoor dat u allerlei zones duidelijk kan afbakenen. Zo garandeert u meer veiligheid op de werkvloer en zorgt u voor een meer overzichtelijke indeling van de verschillende werkplekken. Gebruik eenkleurige signalisatietape voor het afbakenen van een werkzone of het markeren van bijvoorbeeld buizen, producten, enz. U heeft daarnaast ook de keuze om tweekleurige signalisatietape te gebruiken. Die komt vooral van pas, wilt u aanduidingen aanbrengen op de grond, tegen de muur of bij een nooduitgang.

Tapes met een sterke kleefkracht

Signalisatietape moet op elke ondergrond kunnen worden aangebracht. Om dit te garanderen hebben de signalisatietapes van RAJA een zeer hoog kleefvermogen. De sterke lijmlaag van deze tapes zorgen ervoor dat ze in de meeste gevallen zowel binnen als buiten kunnen worden aangebracht (indien hij wordt afgeschermd). Signalisatietapes zijn beschikbaar in een brede waaier aan kleuren zodat ze in eender welke omgeving kunnen opvallen. Door hun kleurvastheid zijn ze goed bestand tegen slijtage en geeft de kleur ook niet af.

Heeft u uw keuze al kunnen maken? Hieronder vindt u het volledige overzicht signaliatietapes van RAJA. Stuk voor stuk van de beste kwaliteit en aan de voordeligste prijzen.

6 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie