Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
1
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Antistatische metaalzakjes

Bescherm elektronica levenslang tegen statische elektriciteit in een antistatisch metaalzakje

Antistatische metaalzakjes bieden een permanente en blijvende bescherming tegen antistatische elektriciteit. Ze zijn vervaardigd uit geleidend metaalpolyester en aan de buitenzijde voorzien van een speciale afstotende lak. Antistatische metaalzakjes zijn verkrijgbaar in diverse formaten, gewoon zonder sluiting of met een herbruikbare zipsluiting. Er zijn ook vochtbestendige antistatische metaalzakjes en gemetalliseerde antistatische luchtkussenzakjes met een zelfklevende sluiting.

Antistatische metaalzakjes en andere antistatische verpakkingen

Een belangrijk kenmerk van antistatische metaalzakjes is dat ze levenslang bescherming bieden tegen antistatische elektriciteit. Gewone antistatische zakjes garanderen een bescherming gedurende een periode van 6 maand. Voor het verpakken van grotere producten gebruikt u het best de antistatische schuimfolie of antistatische luchtkussenfolie op rol. Antistatische dozen zijn dan weer het handigst voor de heel kleine elektronische producten.

Bestel antistatische metaalzakjes online

Antistatische metaalzakjes worden steeds uit voorraad geleverd. Dit geldt evenzeer voor alle andere antistatische verpakkingen die u vindt op de RAJA webshop. Bestel al uw antistatische verpakkingen online en ze worden binnen 24 uur bij u geleverd.

Bel ons voor professioneel advies over antistatische metaalzakjes op 012 260 260.

2 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie