Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,5/5
Klantbeoordelingen
15
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Antistatische zakjes

Bescherm kleine elektronische producten in een antistatisch plastic zakje

Statische elektriciteit kan ernstige schade toebrengen aan elektronica en elektronische onderdelen zoals microchips of een harde schijf van een computer. Dergelijke schade kan makkelijk vermeden worden door kleine elektronische producten te verpakken in een antistatisch plastic zakje. Deze zakjes neutraliseren elektrostatische ladingen en helpen om stofvrij te verpakken.

Antistatische zakjes in plastic, schuim of luchtkussenfolie

Naast de gewone antistatische plastic zakjes biedt RAJA ook antistatische plasic zakjes met een zipsluiting, zachte antistatische schuimzakjes, antistatische zakjes in schokwerende luchtkussenfolie en antistatische metaalzakjes.

Antistatische zakjes en andere antistatische verpakkingen

De verschillende antistatische zakjes die u op de webshop vindt, zijn niet de enige antistatische verpakkingen die RAJA aanbiedt. Zo zijn er ook rollen antistatische schuimfolie en antistatische luchtkussenfolie voor het verpakken van grotere elektronische producten. Antistatische dozen met geleidend schuim aan de binnenzijde zijn dan weer heel praktisch voor het verpakken van de kleinste elektronische producten.

Bel ons voor professioneel advies over antistatische zakjes op 012 260 260.

6 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie
Tot- 20 % Tijdelijk uit voorraad
Antistatisch zakje
Antistatisch zakje

6 referenties

6 referenties
Vanaf  46,80 €Excl. BTW per VE