012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Sealapparaten

> RAJA Blog: Hoe werken sealapparaten en welke moet ik kiezen?

Een sealmachine is de ideale oplossing om uw producten snel en efficiënt te verpakken in een plastic zak op maat. Met slechts één rol buisfolie verpakt u de meest uiteenlopende producten, zowel qua omvang als gewicht. Zo moet u veel minder formaten zakjes in voorraad houden.

Buisfolie voor uw sealapparaat

Bij een sealmachine maakt u gebruik van een rol buisfolie. Dankzij het afsnijmes bepaalt u altijd zelf de lengte van de folie. Zo verspilt u nooit onnodig verpakkingsmateriaal. Eén rol buisfolie volstaat dus om producten van uiteenlopende lengtes te verpakken. Sealapparaten zijn eenvoudig in gebruik: druk de lasbalk eenvoudigweg naar beneden en de buisfolie wordt zonder moeite dichtgelast. Een sealmachine mét magneet zorgt er bovendien voor dat de arm van het toestel omlaag blijft tijdens het lassen. Zo moet u nagenoeg geen druk uitoefenen op de lasbalk en kunt u aan een maximale productiviteit werken.

Sealmachines en andere verpakkingsmachines

Een sealapparaat is ideaal voor het maken van plastic verpakkingen. Er zijn uiteraard ook nog andere verpakkingsmachines, zoals: machines voor opvuling en bescherming waarmee u schokwerende kussens produceert, etiketteermachines voor het drukken en kleven van etiketten en labels en sluit- en omsnoeringsmachines om dozen te sluiten of dicht te nieten.

Bel ons voor professioneel advies over een sealmachine op het nummer 012 260 300.

19 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie