012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
10
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Krimpfoliepistool

Verpak uw producten en gestapelde pallets in krimpfolie met een krimppistool

Het krimppistool Ripack 3000 is het ideale instrument om krimpfolie veilig rond uw producten te krimpen. Het pistool past zich probleemloos aan alle folies, vormen en toepassingen aan. Of u nu uw producten individueel wilt verpakken of een gestapelde pallet wilt verstevigen, uw goederen zijn in krimpfolie uitstekend beschermd tegen vocht, vuil en stof.

Een veilig en betrouwbaar krimppistool

Een krimppistool verwarmt de krimpfolie met behulp van propaangas. De warmte doet de folie krimpen zodat die perfect rond uw goederen aansluit. Zelfs producten met een onregelmatige of grillige vorm of met scherpe en uitstekende hoeken kan u zo perfect in krimpfolie verpakken.

Het krimppistool is uitgerust met een veiligheidssysteem dat de volledige gastoevoer stopzet in geval van scheurtjes in de gasslang. Het toestel ligt goed in de hand en heeft een regelbare sterkte tot 83 kW om snel te werken en ook de fijnste folie gemakkelijk te krimpen.

Een krimppistool wordt geleverd in een handige opbergkist met een regelbare ontspanner, 8 m gasslang, 1 monteersleutel, 2 aansluitingen en een instructieboekje. Kiest u voor het praktische voordeelpak krimpfolie, dan krijgt u naast het krimppistool een gasfleswagen met een handige draagarm.

Machines voor krimpfolie of rekfolie

Met een krimppistool brengt u probleemloos krimpfolie aan rond pallets en verpakkingen. Individuele goederen en producten kan u ook perfect in krimpfolie verpakken met een thermolasapparaat. Met een wikkelmachine kan u dan weer razendsnel gestapelde pallets met rekfolie omwikkelen.

Bel ons voor professioneel advies over krimppistolen voor krimpfolie op het nummer 012 260 260.

3 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie