012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
3
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

A3 dozen

Verpak grote A3 documenten moeiteloos in een speciale kartonnen doos voor drukwerk

Om een perfect passende kartonnen doos voor A3 drukwerk te vinden hoeft u niet lang te zoeken. Bestel ze gewoon online bij RAJA. Kostbaar en vaak zwaar drukwerk verdient immers een stevige en goed passende verpakking. Wij bieden veel verschillende modellen kartonnen dozen op A3 formaat: gewone dozen met flappen in wit of bruin enkelgolf- en dubbelgolfkarton, extra platte dozen, postdozen, variaboxen, rigiboxen en verstevigde dekseldozen.
In een A3-doos wordt uw drukwerk goed beschermd.

Kartonnen dozen op A3 formaat, maar ook voor A4, A5, A6 en A7 drukwerk

Kartonnen dozen voor het verpakken van drukwerk kunnen makkelijk in de hoogte worden aangepast. Zo kan u met een en dezelfde doos zowel kleinere als grotere stapels drukwerk verpakken. U hoeft dan enkel nog het juiste formaat kartonnen doos te kiezen, afgestemd op het formaat van uw drukwerk. Naast dozen voor A3 drukwerk zijn er natuurlijk ook A4-dozen en dozen voor de kleinere drukwerkformaten zoals A5, A6 of A7.

Dozen voor drukwerk of veel grotere producten

Dozen voor drukwerk moeten voldoende stevig zijn, want stapels documenten kunnen behoorlijk wegen. Bij RAJA weten wij dus alles van sterke kartonnen dozen die tegen een stootje kunnen. Daarom bieden wij ook grote kartonnen dozen en containers aan voor de export van uw goederen. Hierin verpakt u op een veilige manier omvangrijke en zware producten die langdurig gestockeerd worden of die onder moeilijke omstandigheden worden getransporteerd.

Bel ons voor professioneel advies inzake kartonnen dozen voor A3 drukwerk op het nummer: 012 260 260.

9 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie