012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
3
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

A7, A6 en A5 dozen

Kartonnen dozen voor drukwerk op A5, A6 en A7 formaat

Ook klein drukwerk verdient een aangepaste en goed beschermende verpakking. Via de RAJA webshop bestelt u eenvoudig en snel kartonnen dozen voor A5, A6 en A7 drukwerk. De formaten van deze dozen zijn speciaal op dit drukwerk afgestemd, zodat u het makkelijk kan verpakken. Er zijn in ons assortiment postdozen, brievenbusdozen, extra platte dozen, verstevigde dekseldozen, gewone dozen met flappen, Fastoboxen en Variaboxen, enz. Dozen op A5, A6 en A7 formaat zijn beschikbaar in wit of bruin karton.

Dozen voor klein of groot drukwerk

Naast A5, A6 en A7 zijn de meest gangbare drukwerkformaten A4 en A3. RAJA biedt dan ook A4-dozen en dozen op A3 formaat. Voor hele grote documenten die u kan oprollen, plannen, poster en affiches, gebruikt u best een sterke kartonnen koker. Die biedt een prima bescherming tijdens transport of verzending.

Dozen voor drukwerk en andere producten

Het RAJA assortiment kartonnen dozen is nagenoeg onuitputbaar. Het beperkt zich uiteraard niet tot dozen voor drukwerk alleen. Via onze webshop bestelt u ook brievenbusdozen en postdozen voor webshops en e-commerce, exportdozen en exportcontainers voor verre bestemmingen, dozen die perfect stapelen op pallets, dozen voor het verpakken en verzenden van flessen, antistatische dozen voor gevoelige elektronische producten, isothermische dozen voor warmtegevoelige producten, witte of bruine kartonnen dozen, enz.

Bel ons voor professioneel advies inzake kartonnen dozen voor A5, A6 en A7 drukwerk op het nummer:
012 260 260.

14 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie