• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
Nederlands | Français
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

A4 dozen

(12 producten)

Bescherm A4 drukwerk goed verpakt in een speciale kartonnen doos

Drukwerk op A4 formaat is 210 mm breed en 297 mm hoog. Om dergelijk drukwerk snel en doeltreffend te verpakken biedt Rajapack tientallen verschillende soorten kartonnen dozen die speciaal op dit formaat zijn afgestemd. Het A4 drukwerk past mooi in deze A4-dozen en wordt er goed door beschermd. Er is geen extra opvulmateriaal nodig. Geschikt voor het verpakken van A4-drukwerk zijn onze gewone kartonnen dozen in wit of bruin enkelgolf- en dubbelgolfkarton, variaboxen, Easypack dekseldozen en verstevigde dekseldozen, de rigibox en fastobox, de flatpack voor platte producten, dozen voor extra platte producten en brievenbusdozen.

Kartonnen dozen in A3, A4, A5, A6 en A7 formaat

A4-dozen zijn ideaal voor het verpakken van drukwerk op A4 formaat. Maar ook voor groter of kleiner drukwerk hebben bij de juiste kartonnen dozen. Grote A3 documenten verpakt u moeiteloos in A3-dozen. Voor kleiner drukwerk bieden wij dozen in A5, A6 of A7 formaat. Dozen voor drukwerk hebben meestal een variabele vulhoogte. Hierdoor past u de hoogte van de doos makkelijk aan naargelang de hoogte van de stapel drukwerk.

Dozen voor drukwerk en voor het verpakken van andere producten

U vindt bij Rajapack niet alleen dozen voor het verpakken van drukwerk. Via onze webshop bestelt u online kartonnen dozen voor om het even welk product, lang en smal, klein of groot, breekbaar of robuust, licht of zwaar. Er zijn ook postdozen en verzenddozen, grote sterke kartonnen dozen en containers voor de export, dozen voor gevaarlijke producten en dozen voor flessen.

Bel ons voor professioneel advies inzake kartonnen dozen voor A4 drukwerk op het nummer: 012 260 260.

Zoek op formaatMeer dan 1250 formaten op voorraad

Vind het juiste formaat van
uw kartonnen doos!
Geef uw afmetingen in cm:

Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Kleur
Recycleerbaar
Formaat
12 producten Filters verwijderen
Lijst Raster