012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
10
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Luchtkussenfolie

Wikkel uw producten in schokwerende luchtkussenfolie

Of we nu spreken over luchtkussenfolie, bubbelfolie of bubbelplastic, een ding hebben al deze folies gemeen: ze vangen schokken op en beschermen uw producten tijdens transport of verzending. Om het even welk product laat zich heel makkelijk in de zachte en soepele luchtkussenfolie wikkelen. De schokabsorberende folie omsluit uw goederen volledig en kan makkelijk met tape worden vastgekleefd.

Zachte luchtkussenfolie maakt geen krassen

Luchtkussenfolie is een ideale beschermende verpakking voor wie vaak sterk uiteenlopende goederen moet versturen of voor wie een webshop uitbaat. De keuze aan verschillende soorten luchtkussenfolie is zéér uitgebreid: luchtkussenfolie op rol van smal tot heel breed, voorgeperforeerde luchtkussenfolie die makkelijk afscheurt, luchtkussenfolie in een dispenserdoos, gerecycleerde luchtkussenfolie, antistatische luchtkussenfolie voor gevoelige elektronische producten, versterkte luchtkussenfolie met 3 lagen voor zware producten, luchtkussenbuisfolie speciaal voor lange en smalle producten, enz.

Luchtkussenfolie op rol en luchtkussenfoliezakjes

Luchtkussenfolie op rol is uitermate handig voor het verpakken van middelgrote en grote producten. Om het verpakken van kleine goederen te vergemakkelijken zijn er ook luchtkussenfoliezakjes, even beschermend en schokabsorberend dan de luchtkussenfolie op rol. U kan natuurlijk ook kiezen voor de extra zachte schuimfolie of voor gebruiksklare luchtkussens in bulk.

Bel ons voor professioneel advies over luchtkussenfolie of bubbelfolie op het nummer 012 260 260.

14 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie