Etiketteertangen: zo label je supersnel tijdens de koopjes

3  min. leestijd

Twee keer per jaar schiet de koopjeskoorts in de hoogte. Voor koopjesjagers is dit een moment vol buitenkansen. Een goed voorbereid handelaar kan nóg meer halen uit deze periode. Om de voorbereidingen op de koopjes vlot te laten verlopen, maak je het best gebruik van enkele handige en praktische producten uit het assortiment van RAJA. Hou je labeletiketten, etiketteertangen en bedrukte draagtassen maar in de aanslag!

1. Etiketteertangen en textieltangen: label supersnel

Tijdens de uitverkoop zal je al je producten van het juiste label of etiket moeten voorzien. Anders is het voor de klant niet duidelijk welke korting van toepassing is. Om dat enigszins geautomatiseerd te laten verlopen maak je het best gebruik van een etiketteer- of textieltang.

Een etiketteertang print én kleeft tegelijkertijd een prijsetiket op je producten. Het vervangbare inktkussen in de etiketteertang drukt de ingestelde prijs of het serienummer af op het etiket. Je verliest in dit proces nooit tijd. Kies je etiketteertang op basis van de gegevens die je op je label wilt drukken:

Etiketteertang
KENDO26
Print en kleef in één beweging uw labeletiketten met de etiketteertangen Kendo 26
Etiketteertang
JUDO26
Kleef bijvoorbeeld een prijs of serienummer op uw producten met de etiketteertangen Judo 26
Etiketteertang
PBDUO16
Etiketteertang PBDUO16 met 2 regels voor cijfers
Eerste invoerregel 8 cijfers 10 cijfers 8 cijfers
Tweede invoerregel / 4 letters en 6 cijfers 6 cijfers
Formaat labels 26 x 12 mm 26 x 16 mm 18 x 16 mm
Toepassing Het eenvoudigst in gebruik. Licht en gebruiksvriendelijk. Combineer cijfers en letters om gerichter te labelen. Extra kleine etiketten: ideaal voor het labelen van kleine producten.

Een textieltang voorziet zelfs je delicaatste stoffen (zoals lingerie en zijde) van een etiket. Met dit textielpistool schiet je als het ware een plastic pinnetje door het kledingstuk. Hieraan hang je dan eenvoudig een etiket of prijskaartje. Bekijk hier het aanbod textieltangen van RAJA.

Voorzie je delicaatste stoffen van een etiket met een textieltang.
Voorzie je delicaatste stoffen van een etiket met een textieltang.

2. Labeletiketten: werk met kleurtjes

Wie solden zegt, zegt ook felgekleurde stickers. Rekken, kledingstukken, etalages… Je kan ze niet missen! Deze stickers maken duidelijk welke kortingen er van toepassing zijn in de winkel. In de wereld van de etiketten wordt er een onderscheid gemaakt tussen twee soorten:

Kortingsetiketten zijn de duidelijkste in hun soort. Ze zijn al op voorhand bedrukt met een kortingspercentage. Je ziet snel van welk voordeel je geniet als je een product koopt. Ze zijn bijzonder handig in de laatste fase van de uitverkoop, wanneer prijsdalingen elkaar snel opvolgen. Je kleeft zonder veel moeite een nieuw kortingspercentage op je producten.

Ronde signaaletiketten zijn handig om snel aanbiedingen zichtbaar te maken. Je kan een kleur dan bijvoorbeeld koppelen aan een specifiek kortingspercentage. Voordeel hiervan is dat je de korting kan veranderen, zonder dat je nieuwe stickers moet kleven. Dat kan je veel tijd besparen! Dit soort etiketten komt ook van pas in dagdagelijks voorraadbeheer, bij het inventariseren, enz. Deze labeletiketten zijn bovendien gemakkelijk te beschrijven én te bedrukken.

Gebruik onze labeletiketten en laat uw koopjes extra opvallen.
Gebruik onze labeletiketten en laat uw koopjes extra opvallen.

3. Bedrukte verpakkingen: laat je merk opvallen!

Tot slot is een uitverkoop voor jou dé kans bij uitstek om je logo extra in de kijker te zetten. Dat kan door je logo, merk of slogan te bedrukken op papieren draagtassen, verpakkingstape of etiketten. Met jouw zak in de hand loopt je klant na zijn aankoop doorheen de stad waardoor je merk overal aan zichtbaarheid wint. Inspiratie nodig?

Over de auteur

Christophe Jansen: Christophe werkt als auteur voor RAJA. Als Content Manager geeft hij vorm aan het verhaal achter RAJA's producten.
Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 

Populaire onderwerpen