Share
Kies voor de Geami WrapPak en geef je producten onmiddellijk een originele en milieuvriendelijke verpakking

Onlangs hadden we het over de kartonperforator: een systeem waarmee je gratis papierkussens maakt van gebruikt karton. Deze keer is het de beurt aan een van de meest innovatieve en milieuvriendelijkste verpakkingssystemen: de Geami WrapPak®! Geef je verpakking net dat tikkeltje meer en bespaar geld!

1. Waarvoor gebruik je de Geami WrapPak?

Bij dit papierkussensysteem combineer je een vel kraftpapier met een vel kleurrijk zijdepapier. Die wikkel je gezamenlijk rond je product. Dankzij het zijdepapier krijgt je verpakking een unieke kleurrijke toets. Ideaal wanneer je je wilt onderscheiden van de concurrentie. Deze originele verpakking zorgt voor een mooie extra beleving bij je klant tijdens het openmaken van zijn of haar pakje. Ook tijdens de feestdagen (bv. Kerstmis, Valentijn of Pasen) is zo’n kleurrijke en originele verpakking een meerwaarde.

Naast extra kleur zorgt de Geami WrapPak ook voor een stevige bescherming. En dat zónder gebruik te maken van verpakkingstape. Het kraftpapier wordt dankzij dit systeem voorzien van een gestanst honingraatmotief. Door zijn unieke vorm haakt het kraftpapier moeiteloos in elkaar zodra je het rond een product draait. Zo heb je een stevige verpakking en tegelijk een zacht papierkussen, zonder dat er een centimeter tape aan te pas komt.

Combineer zijdepapier met kraftpapier

2. Wat zijn de voordelen?

► Bezorg je klanten een unieke productbeleving.
De Geami WrapPak onderscheidt zich van andere papierkussensystemen door het gebruik van het kleurrijke zijdepapier. Je kiest de kleur die past bij je product of bij je huisstijl en geeft zo een meerwaarde aan je verpakking. Een tweede voordeel ligt in de bescherming: het gestanste kraftpapier absorbeert moeiteloos schokken, terwijl het zachte zijdepapier krassen voorkomt. Dit toestel is bovendien geschikt voor het verpakken van elektronische apparaten of onderdelen omdat je geen enkele vorm van elektrostatische verpakking gebruikt.

► Creëer 100% natuurlijk, herbruikbaar en recycleerbaar verpakkingsmateriaal.
Niet alleen je producten zijn goed beschermd – dat geldt ook voor het milieu. Deze bescherming is volledig natuurlijk, herbruikbaar en recycleerbaar. Het vormt dus een goed alternatief voor vergelijkbare plastic verpakkingen. Papierkussens van de Geami WrapPak zijn bovendien heel flexibel en passen daarom makkelijk rond je producten, ongeacht hun vorm.

► Bespaar kosten en win opslagruimte.
Besparen doe je op twee vlakken. Enerzijds bespaar je op verpakkingsmateriaal want je hebt met dit systeem bijvoorbeeld géén verpakkingstape meer nodig. Anderzijds bespaar je op ruimte want een rol papier neemt veel minder plaats in dan het gestanste eindresultaat, namelijk het papierkussen. Een rol kraftpapier levert je trouwens veel meer verpakkingsmateriaal op dan een rol luchtkussenfolie met eenzelfde diameter.

Een kleurrijke, innovatieve en milieuvriendelijke verpakking!
Een kleurrijke, innovatieve en milieuvriendelijke verpakking!

3. Hoe werkt de Geami WrapPak?

Bij de Geami WrapPak combineer je twee beschermingsmaterialen: schokwerend kraftpapier en zacht zijdepapier. Beide rollen papier plaats je in het stansapparaat. Het kraftpapier wordt door de machine gerold en voorzien van een honingraatreliëf. Het zijdepapier rolt gelijktijdig door het apparaat en dient om je product op te plaatsen. Vervolgens snij je het papier af op de gewenste lengte. De honingraatvormen van het gestanste kraftpapier grijpen vanzelf in elkaar en omwikkelen zo je product.

Voor de Geami WrapPak heb je de keuze uit een handmatig en een automatisch model. Hieronder vind je alvast de belangrijkste specificaties van beide types. Met dit papierkussensysteem verwerk je met alle gemak tot 500 pakjes per dag.

 Geami WrapPak®
handmatig model
Geami Wrappak manueel model
Geami WrapPak®
automatisch model
Geami Wrappak automatisch model
Afmetingen L x H x B: 66 x 31,5 x 49 cmAfmetingen L x H x B: 71 x 43,2 x 51 cm
Gewicht: 15 kgGewicht: 31 kg
Manueel gebruikVoeding: 220 V mono
Voor kraftpapier 80 gr/m². Breedte: 51 cm.
Kleur: wit of bruin.
Voor kraftpapier 80 gr/m². Breedte: 51 cm.
Kleur: wit of bruin.
Voor zijdepapier 22 gr/m². Breedte: 30 cm.
Kleur: wit, blauw, roze, geel, oranje, rood, groen of zwart.
Voor zijdepapier 22 gr/m². Breedte: 30 cm.
Kleur: wit, blauw, roze, geel, oranje, rood, groen of zwart.
Te combineren met een snijapparaat.

Compact en 100% milieuvriendelijk: de Geami WrapPak® in dispenserdoos
Geami WrapPak ex mini: compact en 100% milieuvriendelijkBen je een start-up of heb je niet veel werkruimte? Dan is deze Geami WrapPak de beste oplossing. Hij is compacter dan de twee varianten hierboven (L 56 x H 18 x B 24 cm) en een echt lichtgewicht (slechts 5 kg).

Hij is volledig vervaardigd in karton wat hem nóg milieuvriendelijker en voordeliger maakt in aankoop. Na gebruik mag je hem in z’n geheel recycleren met het kartonafval.

Share this post

Christophe J.

Categorieën: Producten
4040 views

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voer een reactie

Remplissez ce champ