Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
1
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Poetsdoeken en poetspapier

> RAJA Blog: Keuzegids voor poetspapier.

De ene poetsbeurt is de andere niet. Daarom levert RAJA een ruim assortiment poetsdoeken en schoonmaakpapier op rol. Hiermee kan u zowel het dagelijkse onderhoud aan als de grondige schoonmaak of de industriële reining van uw werkplaats, atelier of magazijn.

Poetsdoeken in allerlei formaten

Het is veiliger en aangenamer werken in een propere werkomgeving. Die wordt perfect mogelijk dankzij de RAJA poetsdoeken en rollen schoonmaakpapier.

Via onze webshop kan u kiezen uit een ruim aanbod: Tork poetsdoeken voor industrieel gebruik, industrieel schoonmaakpapier voor veelvuldig gebruik, tweelaagse poetsdoekeb voor het écht vuile werk, scheurbestendige poetsdoeken die bestand zijn tegen oplosmiddelen, absorberende poetsdoeken die niet pluizen, enz. Om het even wat u moet schoonmaken, u vindt bij RAJA de juiste poetsdoeken.

Poetsdoeken en andere onderhoudsproducten

Schoonmaken en reinigen kan u perfect met poetsdoeken en schoonmaakpapier. Om zand, stof en vuil samen te vegen heeft u ook bezems, vegers en stofblikken nodig. En om alle afval netjes weg te ruimen gebruikt u uiteraard vuilniszakken.

Bel ons voor professioneel advies inzake poetsdoeken op het nummer: 012 260 260

35 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie