• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
Nederlands | Français
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Tapeafrollers

(22 producten)

Verpak producten sneller met een pistoolafroller of een tapedispenser

Gebruik de juiste pistoolafroller of een stabiele tapedispenser bij het dichtkleven van verpakkingen en dozen. Zo werkt u niet alleen sneller en nauwkeuriger, u verbruikt ook minder tape. Op elke werk- of inpaktafel hoort een afroller voor tape te staan. In elk magazijn of logistieke afdeling is een pistoolafroller voor tape echt onmisbaar.

Dispensers voor tape

Rajapack biedt dispensers waarop u 1, 2 of 4 tapes tegelijk kan gebruiken. Zo heeft u steeds verschillende soorten tape of kleefband van verschillende breedte bij de hand. Verder zijn er halfautomatische en manuele tapedispensers voor gegomde kleefband en ook stevige en uiterst stabiele dispensers voor kleefband voor gebruik op kantoor.

Pistoolafrollers voor tape

Bij ons ruim assortiment verpakkingstapes hoort ook een reeks aangepaste pistoolafrollers: voor brede rollen tape, voor geruisloze tape en voor versterkte tape. Of een veilige pistoolafroller met een beschermd en intrekbaar lemmet om elke kans op verwondingen uit te sluiten.

Pistoolafrollers en dispensers voor tape bestelt u samen met de bijhorende kleefband via de Rajapack webshop. Eenvoudig en snel, want uw bestelling wordt binnen 24 uur geleverd in de hele Benelux.

Bel ons voor professioneel advies inzake dispensers voor tape en pistoolafrollers, op het nummer: 012 260 260

Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
22 producten Filters verwijderen
Lijst Raster