Flesverpakkingen

››  12 producten

Bestel uw flesverpakkingen online bij Rajapack

Via de Rajapack webshop bestelt u in een oogwenk veel verschillende soorten verpakking voor flessen: kartonnen dozen voor transport of opslag van flessen, flesverzenddozen, geschenkverpakkingen voor flessen en papieren of plastic draagtassen voor flessen. Dit alles aangevuld met heel wat verpakkingsmaterialen om mooie geschenkverpakkingen te maken voor flessen of om flessen extra te beschermen tijdens het transport.

Een ruime keuzen aan flesverpakkingen

In een kartonnen doos met kruisverdeling of met een legbed worden flessen goed beschermd tegen schokken. Ze kunnen niet tegen elkaar schuren of slaan. Dit voorkomt beschadiging van uw flessen. Baat u een webshop uit en vestuurt u vaak flessen wijn of andere dranken, dan zijn de extra sterke verzenddozen voor flessen een prima verpakking. Met plastic of papieren draagtassen voor flessen is elke fles zó verpakt. En wil u graag een fles wijn cadeau geven, dan maakt u met een cadeaudoos voor flessen de mooiste geschenken.

Flesverpakkingen geleverd in 24 uur

Rajapack heeft steeds een enorme voorraad kartonnen dozen op voorraad. Naast dozen voor flessen leveren wij eveneens binnen 24 uur in de hele Benelux: witte of bruine kartonnen dozen, verzenddozen, exportdozen, palletiseerbare dozen, dozen voor drukwerk, verhuisdozen, archiefdozen, postdozen, dozen met speciale afmetingen, enz.< br />
Bel ons voor professioneel advies inzake kartonnen dozen voor flessen op het nummer:
012 260 260.

Vind het juiste formaat in 1 klik

Geef de gewenste afmetingen in cm

Lengte:

Breedte:

Hoogte:

 

Kleur

  •  (5)
  •  (5)
  •  (10)

Recycleerbaar

  •  (5)
  •  (11)

Formaat

  •  (2)
  •  (1)
Aantal producten per pagina:
Sorteren op:
1
Kartonnen dozen Rigibox
1 referentie

Vanaf 0,62 € Excl. BTW
Flesverpakking, micro-golfkarton
3 referenties

Vanaf 0,95 € Excl. BTW
Kartonnen mof
3 referenties

Vanaf 29,60 € Excl. BTW
Bruine postdoos Rajapost
3 referenties

Vanaf 0,63 € Excl. BTW
1