Polyesterband

››  5 producten

Omsnoer zware vracht met uiterst sterke omsnoeringsband in polyester

Polyesterband voor omsnoering is bijzonder sterk, rekt niet en vervormt niet. Dit maakt van polyesterband de ideale omsnoeringsband voor zware goederen, verpakkingen of pallets. Omsnoeringsband in polyester is een geschikt alternatief voor staalband.

Polyesterband vangt schokken op

Polyesteromsnoeringsband is elastisch en behoudt altijd zijn spanning waardoor hij schokken opvangt tijdens het transport of de behandeling van uw goederen. Dankzij zijn hoge scheurresistentie kan u de polyesterband ook gebruiken voor omsnoering in hoeken van 90°. De gekorrelde of gewafelde textuur van de polyesterband vergemakkelijkt het aanbrengen en vastzetten van de stalen hogeweerstandklemmen.

Bestel polyesterband en toebehoren online

Om met polyesterband aan de slag te gaan heeft u naast een rol omsnoeringsband ook een draadloos omsnoeringsapparaat nodig en stalen klemmen om de polyesterband te fixeren rond uw ladingen. Tevens kan u een mobiele haspel aanschaffen om de rol polyesterband binnen uw bedrijf overal mee naartoe te nemen. Dit vergemakkelijkt het omsnoeren op diverse plaatsen.

Geeft u de voorkeur aan een ander soort omsnoeringsband? Dan vindt u op de Rajapack webshop ook: staalband, textielband of polypropyleenband.

Bel ons voor professioneel advies inzake omsnoeringsband in polyester, op het nummer: 012 260 260
Bedrukte tape
 

Kleur

  •  (2)
  •  (4)
Aantal producten per pagina:
Sorteren op:
1
Omsnoeringskit polyesterband
2 referenties

Vanaf 1.095,00 € Excl. BTW
Voordelig omsnoeringsapparaat
2 referenties

1.295,00 € Excl. BTW
Polyesterband voor omsnoering
4 referenties

Vanaf 110,00 € Excl. BTW
1