• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 4,6/5
    Tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
Nederlands | Français
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Mijn account

Wij staan klaar om al uw vragen
te beantwoorden.
Aarzel niet en contacteer ons, heel eenvoudig!
Hulp nodig?
Wij bellen u terug!

key-accounts, de meest voorkomende vragen

Hier vindt u een antwoord op de meeste vragen. Mocht u toch nog een andere vraag hebben, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren op 012.260.300!

Ik verbruik veel verpakkingen. Heeft u een aangepaste dienst of aanbieding voor mij?

Dankzij onze dienst key-accounts profiteert u van voordeeltarieven en een persoonlijke begeleiding voor al uw verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Wij begeleiden u in uw productkeuze en geven u advies gedurende het hele verpakkingsproces

U profiteert dus van een persoonlijke service.

Een offerte voor verpakking nodig? U ontvangt een voorstel binnen 24 u! Dankzij onze opslagruimte van 50 000 m² kunnen wij u grote hoeveelheden verpakking leveren binnen 24 u. Wij houden voorraad voor u en passen ons graag aan uw onderneming en behoeften aan. Decentrale leveringen of leveren op een vast ritme, wij helpen u graag uw aankopen beter te beheren.

Voor meer informatie over onze dienst key-accounts of om een bedrijfsbezoek te plannen, contacteer ons op 012.260.300 of via e-mail: sales@rajapack.be.
Voor meer informatie over onze dienst key-accounts: klik hier.

Hoe kan ik een offerte voor verpakking aanvragen?

Onze klantendienst beantwoordt al uw vragen en geeft u verpakkingsadvies op maat.

U heeft een offerte voor verpakking nodig?
Geen probleem! Stuur ons uw aanvraag per fax op 012.260.270, via e-mail: sales@rajapack.be, of, nog beter, bel ons op 012.260.300 en u ontvangt uw offerte dezelfde dag!

U wilt gebruik maken van ons e-procurementprogramma?

Dankzij MyRajaShop (www.myrajashop.be), onze e-business oplossing, kan u uw aankopen van verpakking optimaliseren en de kosten minimaliseren!

Profiteer van alle voordelen van een e-procurement programma zonder de investering en technische benodigdheden:

privésite beveiligd met een wachtwoord, toegang tot de catalogus met uw voorkeurtarieven, controle over de aankopen van verpakking van uw medewerkers, vereenvoudiging van uw bestellingen en facturen, online offerteaanvraag. overzicht van uw aankopen, algemeen en per gebruiker. gepersonaliseerde aankooplijst. veilig betalen met een cheque, bankkaart of overschrijving.

Voor meer informatie over onze e-business oplossing, contacteer ons op 012.260.300 of via e-mail: ebusiness@rajapack.be. Bezoek ook onze website op www.rajapack.be/ebusiness.

Ik wil bezoek ontvangen van een verpakkingsspecialist.

Onze verpakkingsspecialisten begeleiden u in heel de Benelux bij het kiezen van de beste verpakkingen en helpen u bij het optimaliseren van uw verpakkingsproces.

Om een bezoek te plannen, contacteer ons op 012.260.300.

Ik wil meer weten over de groep RAJA.

De groep RAJA, uw Europese verpakkingspartner!

Dankzij bijna 60 jaar ervaring is de groep RAJA vandaag aanwezig in 15 Europese landen met 17 filialen en biedt ze meer dan 500 000 Europese klanten het grootste verpakkingsaanbod.

Ons innovatief beleid samen met een uitstekende productkennis garanderen u het ruimste aanbod verpakkingen en verpakkingsmaterialen op de markt.

Al sinds het begin is klantenservice onze prioriteit.
Onze belangrijkste diensten: de ruimste keuze aan verpakkingen, verpakkingsproducten altijd in voorraad, gratis levering binnen 24 u*, professioneel verpakkingsadvies, gewaarborgde prijzen, verpakkingen op maat.

Onze kwaliteitsservice is ISO 9001-gecertificeerd sinds 2012. Voor meer informatie over de groep RAJA, zijn geschiedenis, zijn waarden en zijn inzet voor de Stichting Danièle Marcovici, surf naar www.raja-group.com

*gratis levering vanaf € 250.

Contacteer ons

Gelieve de juiste categorie aan te duiden. We contacteren u zo snel mogelijk met de gewenste informatie.
  • Met welk onderwerp kunnen wij u helpen?