012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,5/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Flesverzenddozen

> RAJA Blog: Kies de perfecte wijndoos voor je flessen.

In een sterke flesverzenddoos kan u met een gerust hart flessen wijn of andere dranken verzenden of transporteren. Flesverzenddozen zijn vervaardigd uit stevig karton dat schokken en stoten perfect opvangt. Ze zijn speciaal ontworpen om flessen snel en veilig te kunnen verpakken voor opslag of transport. Aan de binnenzijde van een flesverzenddoos, houdt een vakverdeling de flessen van elkaar gescheiden. Dit voorkomt beschadiging van uw flessen omdat ze niet tegen elkaar kunnen schuren of kloppen. In een kartonnen doos met een legbed liggen alle flessen plat in hun verpakking. Er zijn flesverzenddozen voor 1, 2, 3, 6 of 12 flessen.

Cadeaudozen of draagtassen voor flessen

Voor het verzenden of leveren van flessen raden wij uiteraard onze flesverzenddozen aan. Om flessen wijn of andere dranken als geschenk te geven, kan u ze beter verpakken in een cadeaudoos voor flessen of in een flesdraagtas. Er zijn ook wijnkoffertjes voor meerdere flessen wijn of speciale dozen voor flessen champagne.

Verzenddozen voor flessen en voor andere producten

E-commerce en online verkoop zitten duidelijk in de lift. Hierdoor is er een grote nood aan stevige en praktische verzenddozen, niet alleen voor flessen, maar ook voor alle andere denkbare producten. Op de RAJA webshop vindt u een zeer uitgebreid assortiment e-commerce verpakkingenBel ons voor professioneel advies over verzenddozen voor flessen op het nummer:
012 260 260.

12 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie