• 012 260 260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 4,5/5
    Tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering vanaf €200 €149
Nederlands | Français
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestelling Per referentie

De RAJA-groep

HET VERTROUWDE MERK, ALTIJD TOT UW DIENST


Al meer dan 65 jaar kan u vertrouwen op onze engagementen: een onmiddellijke beschikbaarheid van onze producten, een snelle levering en een professionele ondersteuning van ons hele team. RAJA is echter nog veel meer: zo kan u bij ons rekenen op duurzaamheid, innovatie en veelzijdigheid. U ontdekt het allemaal in deze catalogus.

HET VERTROUWDE MERK MET EEN DUURZAAM KARAKTER EN MADE IN EUROPE

De kwaliteit van onze producten garanderen is een van onze belangrijkste actiepunten. Onze teams selecteren keer op keer producten van onberispelijke kwaliteit en besteden extra aandacht aan hun herkomst en productie: zo wordt 86% van onze producten gemaakt in Europa.

Daarnaast is er ons huismerk RAJA: het resultaat van grondig onderzoek en een jarenlange ervaring. Dit huismerk staat garant voor kwaliteit en omvat binnen de hele RAJAGroep zo’n 2700 producten, gaande van verpakkingen en kantoorbenodigdheden tot industriële apparatuur.

Ook op vlak van duurzaamheid leggen we de lat hoog: zo hebben 60% van onze verkochte verpakkingsproducten een uitgesproken milieuvriendelijk karakter. Daarbij springen vooral onze papieren en kartonnen verpakkingen in het oog, alsook onze plasticverpakkingen die grotendeels gemaakt zijn van gerecycled en recyclebaar materiaal.

Ons doel is echter om tot 80% te komen. Daarvoor blijven we actief zoeken naar nieuwe toepassingen en leveranciers.

HET VERTROUWDE MERK VOOR INNOVATIE

U vindt bij ons producten die zijn aangepast aan alle soorten bedrijven, van KMO’s tot multinationals, ongeacht de sector waarin ze actief zijn. Dankzij de nauwe relatie met onze klanten zijn we in staat om beter in te spelen en te anticiperen op hun – en dus ook úw – verwachtingen. Zo kan u bij RAJA o.a. rekenen op gepersonaliseerde verpakkingen, zowel op vlak van bedrukkingen als van maatwerk. Altijd zoals u het wenst.

HET VERTROUWDE MERK DAT VOLDOET AAN AL UW BEHOEFTEN

Elk van onze klanten heeft zo zijn eigen behoeften. Tijd en geld besparen is echter een must voor iedereen. En hoe doet u dat makkelijker dan al uw aankopen te groeperen bij 1 leverancier? Bij RAJA kan u daarom een beroep doen op een zeer breed aanbod, allemaal aan dezelfde kwaliteit en service. Ons assortiment omvat onder andere verpakkingen, kantoorbenodigdheden, industriële apparatuur, reinigings- en hygiëneproducten, veiligheidsaccessoires en beschermingsmiddelen. En dit aanbod wordt nog blijvend uitgebreid om aan uw toekomstige behoeften te voldoen.

HET VERTROUWDE MERK MET EEN SOCIAAL ENGAGEMENT

We zijn ervan overtuigd dat een bedrijf naast een economische ook een maatschappelijke rol moet spelen. We geven dit engagement een gezicht via ons actieprogramma “Vrouwen en Milieu”. Samen met de Stichting RAJA-Danièle Marcovici worden er projecten ondersteund die focussen op diversiteit en gendergelijkheid, én steunen we kunstenaars via de RAJA-kunstcollectie. Zo blijven we met de hele RAJA-Groep nauw verbonden met de maatschappij rondom ons en dragen we ons steentje bij om ze te verbeteren.

Bedankt voor uw vertrouwen en tot snel.

Gidi PLUYM
Algemeen directeur Rajapack Benelux