• 012 260 260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 4,5/5
    Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24 uur vanaf € 200 aankoopbedrag
Nederlands | Français
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestelling Per referentie

De RAJA-groep

65 jaar en altijd meer professionele oplossingen!

De RAJA-Groep heeft zijn 65ste verjaardag gevierd. Voor mij de ideale gelegenheid om even te herinneren aan de verbintenissen waaraan ons bedrijf is trouw gebleven én om u allen te bedanken voor het vertrouwen. Ik wil ook met u de actualiteit van onze groep delen en onze mooie toekomstprojecten.


65 JAAR INNOVATIE


Vanaf het ontstaan van ons bedrijf investeert RAJA permanent in productinnovatie..
Onze nieuwigheden voldoen aan de evolutie van uw behoeften en zijn altijd praktischer, meer beschermend en ze zien er beter uit. RAJA is zich bewust van zijn verantwoordelijkheid tegenover het milieu en wil een voortrekker zijn in de ecologische transitie van de verpakkingswereld. Daarom stellen wij u milieuvriendelijke oplossingen voor en informeren we u over de knepen van het vak, zoals het verminderen van lege ruimte in de verzendingen en aangepaste recycling. In 2019 werden we daarvoor onderscheiden met twee Innovatieprijzen voor Verpakkingen, de ene voor onze rekfolie op basis van 80% gerecyclede plastic en de andere voor onze flesverpakking met volledig kartonnen vakverdeling. U vindt ze op blz. 96 en 376.

65 JAAR UITSTEKENDE SERVICE

Uw tevredenheid is altijd al onze prioriteit. Voortdurend zijn wij op zoek naar voortreffelijke service . Onze commerciële teams aan de telefoon en op het terrein geven u professioneel advies – en dat in elk land waar wij gevestigd zijn. Onze catalogi en onze websites geven u snelle toegang tot al onze producten en informeren u over duizend-en-een verpakkingsalternatieven. Onze producten en uitrusting zijn voortdurend op voorraad in onze veertien distributiecentra en worden in de kortste keren geleverd.

65 JAAR INZET

Ik ben er altijd van overtuigd geweest dat de rol van het bedrijf niet alleen economisch is, maar ook sociaal en maatschappelijk.

  • • Sinds 2006 steunt en sponsort de Stichting RAJA-Danièle Marcovici sociale projecten voor de zelfstandigheid van vrouwen over de hele wereld. Meer dan 100 000 vrouwen in 55 landen hebben kunnen genieten van deze actieprogramma’s. U vindt ze terug op www.fondationrajamarcovici.com
  • • Al twintig jaar bouwt RAJA aan een collectie van wereldkunst die in verband staat met verpakkingen: RAJA Art. Bovendien gaat RAJA samenwerkingsakkoorden aan met culturele partners, zoals bv. het Internationale Stripfestival van Angoulême. Door de ondersteunende rol van onze groep worden ook grote tentoonstellingen mogelijk, onder meer in het Centre Pompidou.

MEER DAN OOIT, EEN EUROPESE GROEP MET RUIME DESKUNDIGHEID

In 2019 is de RAJA-Groep stevig gegroeid door de overname van grote spelers op de markt van kantoormeubelen, met name JPG in Frankrijk, Mondoffice in Italië en Kalamazoo in Spanje, en bovendien van Bernard, een marktleider voor onderhouds- ,hygiëne en beveiligingsproducten in Frankrijk.
Deze nieuwe merken zijn een nieuwe impuls waarmee wij de verbreding en de diversificatie van ons aanbod voortzetten. Wij willen zo veel als mogelijk de behoeften van uw bedrijf dekken voor alles wat verpakking en uitrusting betreft.

Dank voor uw vertrouwen doorheen de jaren.

Danièle Kapel-Marcovici
CEO RAJA-Groep