Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
1
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

U-mapjes en L-mapjes

Hou dossiers overzichtelijk met u-mappen, l-mappen en tabbladen

In een goed georganiseerd dossier kan u onmiddellijk alles terugvinden. Tabbladen, L-mappen en U-mappen zijn onmisbaar om uw dossiers overzichtelijk in te delen. Ze helpen u heel wat tijd en onnodig zoekwerk te besparen.

Mapjes en tabbladen voor een ordelijke administratie

Met tabbladen en schutbladen kan u lijvige dossiers netjes indelen in snel herkenbare onderdelen. Zo weet u altijd perfect waar bepaalde documenten zich in het dossier bevinden. Documenten die samen horen kan u dan weer groeperen in de geperforeerde en doorzichtige plastic U-mapjes of in de gekleurde plastic L-mapjes. Zo bent u er zeker van dat de documenten samenblijven en dat niets verloren gaat.

Mapjes, kaften en ander kantoormateriaal

Overzchtelijke dossiers samenstellen doet u moeiteloos met de RAJA tabbladen, mapjes en kaftjes. De documenten zelf bergt u op in stevige ringmappen en ordners. Die kan u op hun beurt dan weer samenbrengen in archiefdozen en opbergdozen. Op die manier bouwt u alvast een goed georganiseerd archief uit. En om ook een vlotte werking van uw kantoor te verzekeren, vindt u bij RAJA ook een ruime keuze aan kantoormateriaal.

Bel ons voor professioneel advies inzake U-mappen, L-mappen en tabbladen op het nummer: 012 260 260

3 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie