012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,5/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Handdoekjes

> RAJA Blog: Bekijk hier onze keuzegids van papieren handdoeken.

Uw handen goed afdrogen is al even belangrijk als uw handen correct wassen met water en zeep. In vochtige omgevingen zijn de overlevingskansen van virussen en bacteriën namelijk veel groter. Droog uw handen na het wassen daarom correct af met de onderstaande papieren handdoekjes van RAJA en bescherm uzelf en de personen rondom u tegen de verdere verspreiding van virussen. U kan onze handdoekjes na gebruik probleemloos weggooien. Doordat de handdoekjes zijn vervaardigd van papier, kunnen ze na gebruik bovendien worden gerecycleerd. Zo krijgen ze elders weer een nieuw leven en beperken we het grondstoffenverbruik van hout en papier.

De papieren wegwerphanddoekjes van RAJA zijn onderverdeeld in twee soorten. Enerzijds kan u kiezen voor handdoekjes op rol. Anderzijds zijn er ook de gevouwen handdoekjes. Beide soorten kan u combineren met aangepaste handdoekdispensers. Binnenin de dispenser blijven uw papieren handdoekjes beschermt tegen stof en vuil. Een handige keuzegids van papieren handdoeken kan u bovendien hier terugvinden.

Bekijk hieronder het volledig aanbod papieren wegwerphanddoeken van RAJA en plaats uw bestelling eenvoudig online. Voor meer informatie kan u zoals altijd contact opnemen met onze specialisten op het nummer 012 260 260.

37 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie