Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
17
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Geschenkenveloppen

Laat uw geschenken opvallen in een plastic geschenkenvelop

Sterk glanzende of matte plastic enveloppen in felle kleuren zijn een ideale en gebruiksklare geschenkverpakking. Ze trekken meteen ieders aandacht. Bovendien bestaan ze ook als luchtkussenenvelop om uw cadeaus extra te beschermen.

Gebruiksklare geschenkenveloppen

Plastic geschenkenveloppen vormen een erg originele geschenkverpakking. Ze zijn beschikbaar in felle glanzende of matte kleuren zoals zilver, goud, blauw, rood, zwart en oranje. Dankzij hun zelfklevende sluiting kan u ze snel en stevig afsluiten. Succes gegarandeerd met een opvallende geschenkenvelop.

Moet u een klein kwetsbaar of breekbaar geschenk verpakken? Kies dan voor een gekleurde plastic luchtkussenenvelop. Die biedt afdoende bescherming tegen schokken en stoten en beschermt eveneens tegen vocht en vuil.

Geschenkenveloppen en andere geschenkverpakkkingen

RAJA biedt naast geschenkenveloppen een heel uitgebreid assortiment geschenkverpakkingen. Neem een kijkje in de Rajaboetiek. Daar vindt u papieren en plastic draagtassen, geschenkpapier en accessoires voor geschenkverpakkingen, flesverpakkingen, geschenkdozen en geschenkzakjes.

Bel ons voor professioneel advies inzake geschenkenveloppen op het nummer: 012 260 260

1 bestelcode
Sorteren op: Relevantie