012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
3
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent
 • Pallet elastiek voor standaard ladingen - 1
 • Pallet elastiek voor standaard ladingen - 3
Pallet elastiek voor standaard ladingen - 1
Pallet elastiek voor standaard ladingen - 3

Pallet elastiek voor standaard ladingen

(5 producten)
Verzonden in 24u
Nieuw
Vanaf
86,95 €Excl. BTW

per VE van 50

Alle prijzen tonen
 • Voor standaard ladingen: van natuurlijk rubber.
 • Stabiliseert en houdt uw palletladingen of extra grote producten vast.
 • Gebruiksvriendelijk: makkelijk aangebracht en verwijderd.
 • Tot 650% elastisch.
...lees meer

spinner

Gedetailleerde beschrijving

De herbruikbare omwikkeling voor stabiele ladingen.


Deze pallet elastiek, ook wel palletband genoemd, is een handig hulpmiddel voor het veilig en efficiënt vastzetten van standaard ladingen op uw pallets . Dit elastiek is speciaal ontworpen om stabiliteit en bescherming te bieden tijdens transport en opslag. Het gebruik van een palletelastiek biedt verschillende voordelen voor uw ladingzekering en draagt bij aan een georganiseerde en veilige logistieke keten.


Het elastiek is volledig gemaakt van natuurlijk rubber, een duurzaam materiaal met een maximale elasticiteit tot 650%. Het pallet elastiek is ontworpen om spanning te behouden en de lading stevig op zijn plaats te zetten tijdens het transport. Het elastiek is flexibel en rekbaar, waardoor het zich kan aanpassen aan verschillende afmetingen en vormen van ladingen op pallets.


Het gebruik van een palletelastiek biedt verschillende voordelen. Ten eerste zorgt het voor een betrouwbare en veilige bevestiging van de lading op de pallet. Het elastiek kan rond de lading worden gespannen en onder de pallet worden bevestigd, waardoor de lading stevig op zijn plaats blijft en voorkomen wordt dat deze gaat schuiven of vallen. Dit minimaliseert het risico op schade aan de goederen tijdens transport en voorkomt ongelukken. Daarnaast vergemakkelijkt een palletelastiek het laden en lossen van pallets. Het elastiek is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen, wat tijd en moeite bespaart bij het vastzetten en ontgrendelen van de lading. Dit draagt bij aan een efficiënter logistiek proces en verhoogt de productiviteit. Bovendien is het palletelastiek herbruikbaar en gemakkelijk op te bergen. Na gebruik kan het elastiek worden losgemaakt en opnieuw worden gebruikt voor volgende zendingen. Het neemt weinig ruimte in beslag en kan gemakkelijk worden opgeslagen voor toekomstig gebruik. Belangrijke tip: 2 diagonaal gekruiste pallet elastieken houden lichtere ladingen goed vast. Kartonnen hoekbeschermers zijn daarbovenop makkelijker te plaatsen met een pallet elastiek dan met rekfolie. • Voor standaard ladingen: van natuurlijk rubber. Tot 650% elastisch.
 • Stabiliseert en houdt uw palletladingen of extra grote producten vast.
 • Gebruiksvriendelijk: makkelijk aangebracht en verwijderd.
 • Milieuvriendelijk: herbruikbaar.
 • Praktisch: vergemakkelijkt ook ordervoorbereidingen en pickings.
 • Beschikbaar in verschillende kleuren.
 • Te gebruiken voor: uw ladingen vast te zetten op palletten, het stabiliseren van dozen op palletten met variërende afmetingen, het bevestigen van beschermingsdekens op meubels of het bevestigen van dekzeilen op pallets.