• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
Nederlands | Français
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Afplaktape

(3 producten)

Afplaktape, onmisbaar bij schilderwerken

Afplaktape is ook gekend onder de naam maskingtape. Het is een zeer veeldzijdige tape die voor heel wat doeleinden kan gebruikt worden. Uiteraard is maskingtape in eerste instantie bedoeld om bij schilderwerken oppervlakken af te plakken waar u geen verf op wenst.

Veelzijdige afplaktape

Afplaktape is ook bruikbaar voor heel wat andere toepassingen. U kan er producten of voorwerpen mee samenbundelen of samenhouden. Ook om kartonnen verpakkingen te sluiten is afplaktape erg geschikt.

Op deze papieren tape kan u bovendien perfect schrijven. Zo kan u de tape gebruiken als etiket. Schrijf er een korte nota op, scheur het stuk tape af met de hand en kleef het op kasten, rekken, dossiers, producten, machines, enz. Maskingtape laat geen lijmsporen na bij verwijdering. Dit is een belangrijke eigenschap wanneer u de tape op allerlei verschillende oppervlakken kleeft.

Diverse soorten afplaktape

Maskingtape is verkrijgbaar in verschillende types. Tesa afplaktape bestaat in standaard- of superieure kwaliteit. De afplaktape van standaardkwaliteit is erg sterk en toch makkelijk afscheurbaar. Hij is eveneens waterbestendig en bestand tegen temperaturen tot 60 graden. Superieure Tesa afplaktape is nog sterker en blijft kleven bij temperaturen tot 100 graden.

Ook van ons huismerk Rajatape bieden wij afplaktape aan. Hier vindt u steeds de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Afplaktape en tapes voor speciale kleefwerken

Maskingtape is niet de enige speciale tape die u via onze webshop kan bestellen. Wij bieden nog heel wat andere specifieke tapes aan, zoals: dubbelzijdige tape, omsnoeringstape en markeer- en veiligheidstape.

Bel ons voor professioneel advies inzake afplaktape of maskingtape, op het nummer: 012 260 260

Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Kleur
3 producten Filters verwijderen
Lijst Raster