• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 4,6/5
    Tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
Nederlands | Français
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Haspels voor omsnoeringsbanden

(6 producten)

Monteer rollen omsnoeringsband op een handige en mobiele haspel

Afhankelijk van het materiaal kan een rol omsnoeringsband behoorlijk wat wegen. Het is dus niet altijd even makkelijk om die overal in uw bedrijf mee naartoe te nemen. Tenzij u natuurlijk gebruik maakt van een speciale en mobiele haspel voor rollen omsnoeringsband.

Een haspel voor elke soort omsnoeringsband

Omsnoeringsband bestaat in veel verschillende materialen: textiel, polypropyleen, polyester en staal. Elk type omsnoeringsband heeft zijn eigen karakteristieken en wordt gebruikt voor het omsnoeren van specifieke producten of ladingen. Daarom vindt u in de Rajapack webshop ook een aangepaste haspel voor elk soort omsnoeringsband.

Haspels voor omsnoeringsband hebben meestal een sterke stalen constructie. Vaak zijn ze uitgerust met een bandgeleider om de omsnoeringsband makkelijk af te rollen. Sommige hebben ook een handige gereedschapsbak waarin u omsnoeringsgereedschap en omsnoeringsklemmen kan leggen.

Bestel al uw omsnoeringsmateriaal online

Alle materialen die u nodig heeft om dozen, producten en pallets te omsnoeren vindt u samen op de Rajapack webshop: omsnoeringsband en bijhorende haspels, omsnoeringsmachines en omsnoeringskits en toebehoren voor omsnoeringsbanden.

Bel ons voor professioneel advies inzake haspels voor omsnoeringsband, op het nummer: 012 260 260

Bedrukte tape
6 producten Filters verwijderen
Lijst Raster