• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 4,6/5
    Tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
Nederlands | Français
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Lijmrol Scotch

(3 producten)

Kleef alles heel nauwkeurig met een Scotch 3M lijmrol

Een Scotch 3M lijmrol gebruik je in combinatie met de speciale lijmdispenser. Die is ontworpen voor het nauwkeurig verdelen van de lijm. Zo brengt u met een Scotch 3M lijmrol heel precies dunne lagen lijm aan. Dit is perfect voor het uitvoeren van heel proper kleefwerk.

Lijm die kleeft op elk glad oppervlak

De lijm van een Scotch 3M lijmrol kleeft uitstekend op zowat elk glad oppervlak: karton, textiel, kunststof, leder, metaal, hout, enz. Deze lijmrollen zijn bijvoorbeeld ideaal om labels en etiketten op kartonnen dozen te kleven.

Keuze uit 3 soorten lijm

Scotch 3M lijmrollen zijn verkrijgbaar met 3 verschillende soorten lijm. De lijmrol met standaard lijm is het best geschikt voor het kleven van karton of papier. Deze lijm is bestand tegen wisselende temperaturen, vocht, licht en oplosmiddelen.

De lijmrol met herkleefbare lijm heeft aan elke zijde een andere lijmsoort: permanent klevende lijm aan de ene kant en herkleefbare lijm aan de andere kant. Dit laat toe om materialen tijdelijk te kleven en nadien weer los te maken of te verwijderen.

Tot slot is er een lijmrol met extra sterke lijm. Die is geschikt voor het stevig vastkleven van zware producten of materialen. Elk van deze 3 soorten lijmrol kan u makkelijk kleven met dezelfde dispenser.

Lijmrollen en speciale tapes

U vindt alle informatie over Scotch 3M lijmrollen en de bijhorende dispenser op de Rajapack webshop. Bestellen is snel en eenvoudig, net zoals de levering die binnen 24 uur gebeurt.

Hetzelfde geldt voor andere speciale tapes uit het Rajapack assortiment: dubbelzijdige tape, omsnoeringstape, afplaktape en markeer- en veiligheidstape.

Bel ons voor professioneel advies inzake Scotch 3M lijmrollen, op het nummer: 012 260 260

Bedrukte tape
3 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Lijmrol Scotch 3M met standaard lijm
2 referenties
Vanaf 9,55 € Excl. BTW
Lijmrol Scotch 3M met grote kleefkracht
2 referenties
Vanaf 15,95 € Excl. BTW
Lijmdispenser voor Scotch 3M lijmrollen
1 referentie
51,50 € Excl. BTW