• 012 260 260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 4,5/5
    Tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering vanaf €200 €149
Nederlands | Français
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestelling Per referentie

Polyesterband

(3 producten)

Omsnoer zware vracht met uiterst sterke omsnoeringsband van polyester.

Polyesterband voor omsnoering is bijzonder sterk, rekt niet uit en vervormt niet. Dit maakt van polyesterband de ideale omsnoeringsband voor zware goederen, verpakkingen of pallets. Omsnoeringsband van polyester is bovendien een geschikt alternatief voor staalband. In tegenstelling tot staalband is het niet-corrosief (het laat geen plekken achter) en is het veel lichter.

Vang schokken op met een polyesterband

Een omsnoeringsband van polyester is zowel elastisch als vormvast. Hij vangt daardoor als geen ander schokken op tijdens het transport of de behandeling van uw goederen. Plots remmen of een uitwijkmanoeuvre? De polyesterband weet er wel raad mee en houdt uw ladingen stevig op hun plaats. Dankzij zijn hoge scheurresistentie kan u de omsnoeringsband ook gebruiken voor omsnoeringen in hoeken van 90°. De gekorrelde of gewafelde textuur van de polyesterband vergemakkelijkt het aanbrengen en vastzetten van de stalen hogeweerstandsklemmen. Bovendien zorgt deze reliëfstructuur ervoor dat de band beter op zijn plaats blijft en niet gaat beginnen schuiven.

Polyesterband en zijn vele toebehoren

Om met polyesterband aan de slag te gaan heeft u naast een rol omsnoeringsband ook een draadloos omsnoeringsapparaat nodig en stalen klemmen om de band te fixeren rond uw ladingen. Het omsnoeringsapparaat zal daarbij het meeste werk doen in uw plaats: van spannen tot lassen en snijden. Om een grote rol polyesterband makkelijk te verplaatsen maakt u het best gebruik van een mobiele haspel. Dit vergemakkelijkt het omsnoeren op diverse plaatsen, waar dan ook in uw bedrijf. Dankzij de voordeelpakken van RAJA beschikt u onmiddellijk over al het benodigde materiaal: omsnoeringsband, mobiele haspel, spanner en stalen klemmen.

Wenst u graag meer info over een van onze vele omsnoeringsbanden? Bel ons vrijblijvend voor professioneel advies op het nummer 012 260 260.

3 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
logo_Raja
Polyesterband 97% gerecycleerd Raja
Tot -20%
4 referenties
Vanaf  97,95 € Excl. BTW
Voordeelpak polyesterband + haspel + handspanner Raja
2 referenties
Vanaf  1.435,00 € Excl. BTW
Stalen klemmen met hoge weerstand
2 referenties
Vanaf  67,95 € Excl. BTW