• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
Nederlands | Français
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Polypropyleenband

(14 producten)

Omsnoer manueel of machinaal met polypropyleenband

Omsnoeringsband in polypropyleen is geschikt om zowel manueel als machinaal pallets, dozen en goederen te omsnoeren. Polypropyleenband heeft een specifieke structuur die het manueel aanbrengen van plastic of stalen gespen rond de omsnoeringsband vergemakkelijkt. PP omsnoeringsband is elastisch, schokabsorberend en behoudt perfect zijn vorm. Deze soepele omsnoeringsband is ideaal voor het omsnoeren van lichtere pallets.

Omsnoeringsband in groen, blauw, wit en zwart polypropyleen

Op de Rajapack webshop vindt u PP omsnoeringsband in diverse kleuren en in 4 breedten. Er is polypropyleenband specifiek voor het manueel omsnoeren of voor het industrieel omsnoeren. En voor zwaardere pakketten kan u ook nog kiezen voor hoogresistente omsnoeringsband. Alle nodige accessoires voor het omsnoeren met polypropyleenband kan u tevens online bestellen.

Polypropyleenband en omsnoeringsmachines

Met polypropyleenband en de juiste omsnoeringswerktuigen kan u manueel omsnoeren. U kan het ook machinaal aanpakken, met een omsnoeringsmachine of een draadloos omsnoeringsapparaat. Zo kan u veel sneller grotere hoeveelheden dozen of pallets omsnoeren.

Bel ons voor professioneel advies inzake omsnoeringsband in polypropyleen, op het nummer: 012 260 260

Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Kleur
14 producten Filters verwijderen
Lijst Raster