• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
Nederlands | Français
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Tape voor speciale doeleinden

(20 producten)

Speciale tape voor bijzondere kleefwerken

Verpakkingstape wordt voornamelijk gebruikt voor het dichtkleven van dozen en verpakkingen. Maar er zijn ook heel wat andere en meer specifieke kleefwerken die een aangepaste tape vereisen. Afplakken, markeren, signaleren en bevestigen zijn er maar enkele van. Ook voor dergelijk kleefwerk vindt u bij Rajapack de juiste tape.

Tape voor speciale doeleinden

Rajapack brengt al deze speciale tapes samen onder de noemer “tape voor speciale doeleinden”. Dubbelzijdige tape bijvoorbeeld is ideaal om zaken aan elkaar te bevestigen of op te hangen aan muren, kasten, wanden, enz. Voert u schilderwerken uit dan is masking tape onmisbaar voor het afplakken van ramen, deuren en plinten. Om zones af te bakenen in uw bedrijfsgebouw of de aandacht van uw medewerkers te vestigen op bepaalde gevaren gebruikt u signalisatieband of signalisatietape. Op pallets gestapelde vracht geeft u extra stabiliteit door ze te omwikkelen met omsnoeringstape. Verpakkingen tot slot kan u extra beveiligen door ze te sluiten met veiligheidstape.

Bestel speciale tape online

Voor al uw speciale kleefwerken vindt u een aangepaste tape op onze webshop. Hier vindt u natuurlijk ook gewone verpakkingstape en andere materialen om verpakkkingen te sluiten zoals elastieken, touw en binders en alles wat u nodig heeft om dozen en pallets te omsnoeren.

Bel ons voor professioneel advies inzake tape voor speciale doeleinden, op het nummer: 012 260 260

Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Kleur
Materiaal
20 producten Filters verwijderen
Lijst Raster