Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
17
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Hoekbeschermers

Breng hoekbeschermers aan op de hoeken van uw producten voor extra bescherming

Grotere en zwaardere producten worden tijdens transport, verhandeling of stockage makkelijk ergens tegenaan gestoten. Hierdoor ontstaat vaak schade aan de hoeken van deze goederen. Die kan u nochtans makkelijk vermijden met sterke en schokwerende hoekbeschermers.

Hoekbeschermers vangen schokken op

Hoekbeschermers zijn vervaardigd uit erg sterk karton of uit veerkrachtig schuim. Kartonnen hoekbeschermers schuift u eenvoudig over de hoeken van uw goederen heen.

Hoekbeschermers in schokabsorberend schuim zijn zeer licht en klemmen zich door hun speciale vorm vast op de te beschermen hoeken. Ze passen zich ook makkelijk aan de dikte van uw producten aan.

Hoekbeschermers en stootranden

Hoekbeschermers zijn uiteraard speciaal ontworpen om hoeken van producten te vrijwaren van beschadigingen. Voor de randen aan de lange zijde van uw goederen gebruikt u best hoekprofielen. Bovendien kan u uw producten ook nog eens in soepele en zachte luchtkussenfolie wikkelen. Worden uw producten op elkaar gestapeld, leg er dan schokwerende tussenbladen of stootkussentjes tussen.

Bel ons voor professioneel advies inzake hoekbeschermers, op het nummer: 012 260 260

3 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie