012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5

Klantbeoordelingen

1
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Kraftpapieren draagtassen

Geef de klanten in uw winkel een sterke draagtas in kraftpapier

Uw klanten kunnen hun aankopen makkelijk meenemen in een sterke kraftpapieren draagtas. Deze draagtassen zijn sterk, milieuvriendelijk en handig in gebruik. Het kraftpapier waaruit ze gemaakt zijn, geeft de draagtassen een mooi en tijdloos uiterlijk.

Een ruime keuze aan draagtassen in kraftpapier

De meeste kraftpapieren draagtassen zijn verkrijgbaar met zowel platte als gevlochten oren. Bruinkleurige draagtassen bestaan in gewoon of gerecycleerd kraftpapier. Uiteraard kan u ook uit heel wat diverse kleuren kiezen voor uw draagtassen uit kraftpapier.

Zéér standingvol zijn de draagtassen uit kraftpapier met een reliëf. Formaten zijn er te over, zodat u steeds de gepaste draagtas vindt, voor grote en kleine geschenken.

Bedrukte draagtassen in kraftpapier

Via RAJA kan u draagtassen in kraftpapier ook laten bedrukken met uw eigen logo, slogan of publicteit. Zo beschikt u over gepersonaliseerde draagtassen die uniek zijn voor uw winkel of bedrijf. Met bedrukte draagtassen maakt u extra publiciteit voor uw merk of product.

Voor heel bijzondere, dure of standingvolle geschenken kan u ook gebruik maken van draagtassen in sterk glimmend lakpapier.

Bel ons voor professioneel advies inzake kraftpapieren draagtassen of winkeltassen op het nummer: 012 260 260

20 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie