Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,5/5
Klantbeoordelingen
11
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Lakpapieren draagtassen

Een draagtas in lakpapier, de ideale verpakking voor heel mooie geschenken

Met een draagtas in lakpapier beschikt u altijd over een prachtige geschenkverpakking. De sterk glanzende en intense kleuren van deze draagtassen hebben iets feestelijks. Zowat elke klant weet een lakpapieren draagtas bijzonder te appreciëren.

Kies uit een ruim assortiment lakpapieren draagtassen

Draagtassen in lakpapier bestaan in veel verschillende formaten en kleuren. Er zijn gepaste lakpapieren draagtassen voor grote en kleine geschenken, met een venster waardoor de inhoud zichtbaar blijft, met een mooie satijnen strik, met katoenen handgrepen, speciale modellen als geschenkverpakking voor flessen, enz.

Een draagtas in lakpapier heeft steeds zijvouwen. Die zorgen voor extra volume voor het verpakken van omvangrijke geschenken. Speciaal voor het standingvol verpakken van kleine geschenkjes zijn er de lakpapieren geschenkzakjes.

Bedrukte draagtassen in lakpapier

Een bedrukte lakpapieren draagtas met uw eigen logo, slogan of publiciteit maakt extra promotie voor uw producten. U kan draagtassen in lakpapier laten bedrukken bij RAJA. Dit kan trouwens ook met krafpapieren draagtassen.

Bel ons voor professioneel advies inzake lakpapieren draagtassen of winkeltassen op het nummer: 012 260 260

13 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie
Tot- 10 % Tijdelijk uit voorraad
Draagtas "Art Deco"
Draagtas "Art Deco"

1 referentie

1 referentie
Vanaf  66,55 €Excl. BTW per VE